Numerotiedustelua ilmaiseksi

Tuttu tilanne? Joku on soittanut ja kännykässä näkyy vain numero. Pitäisi selvittää, kuka oli kyseessä. Mutta numerotiedustelupalvelut tuppaavat vain maksamaan pirusti. Vaan eivätpä enää. Uutiset kertovat Eniron avanneen ilmaisen numerohakupalvelun Internettiin. Hauska ylläri. Numerohaku löytyy osoitteesta henkilot.eniro.fi.

38 thoughts on “Numerotiedustelua ilmaiseksi

 1. joo tosi hauska ylläri tää eniron “ilmainen”
  numerohakupalvelu..että kehtaavatkin ilmaisena mainostaa..tietääkseni ilmainen palvelu tarkoittaa
  sitä että ei tarvi lantin lanttia sijoittaa jos en
  väärin muista..pois tällaiset harhaanjohtavat sivut
  ja tilalle oikeaa tekstiä.. varmaan käyttäjiä riittäis paljolti vaikka vähän maksaiskin,
  suututtaa moinen harhaanjohtaminen..
  mielummin etsin maksullisesta numerohakupalvelusta
  kun “ilmaisesta” maksullisesta palvelusta………..

 2. eihän tää ole ilmasta vaika väitetään pitäis lähettää tekstari ihan p…. paikka niinku muutkin en miusta sitä ilmasta paikaa jos joku tiätää kerrohthan voit laitaa palauteen sivun alhaalta kitos…

 3. No nii… Oli kännyssä pitkä lista oudoista numeroista ja ajattelin kattoa ne sitte tuolta enirolta vaikka se rekisteröityminen maksaaki. Eipä tuosta paljoa apua ollut. Ei löytänyt ensimmäistäkään henkilöä. (Ei edes itteäni, vaikka olen tulla rekisterissä…) Sainpahan tekstiviestin jossa kehotettiin soittamaan numeropalveluun, ja että se ensimmäinen soitto olisi maksuton tämän ensimmäisen viikon ajan.

  Kiitos Eniro. Näin helppoa pitäs olla kaikkien palvelujen jokapaikassa… JA PA***T!!!!

 4. No joo olipahan aika tyhmä hakukone!!! Ei saa mitään irti, kun kaikki samat löytyy puhelinluettelosta! Niin no, jos joku tietty kotinumeroa kaipaa… ei kyllä kännyköitä löydy…

 5. Niin, mäkin tässä yritän löytää ilmaista numero/osoitehakua ja googlen avulle eksyin tähän keskusteluun… Josko sais luokkakokouksen aikasesk. Kai täytyy turvautua Findiin, se on kai halvin vaihtoehto?!

 6. ihme rahastusta!!! ensin mainostetaan että ILMAISTA hommaa mutta kuinka ollakkaan tulee ruutuun teksti”lähetä viesti” nykypäivänä kaikesta joutuu maksamaan!!!!!

 7. No tuon hinnanhan tuosta sivulta voi lukea,mutta kun erehdyin hakemaan numeroa nimellä ja paikkakunnalla(naisen koko nimi ja kaupunki) sain monta miehen nimeä ja numeroa jotka eivät mitenkään edes muistuttaneet hakemaani.Sitten idiootit pyytää vielä hakemaan uusiksi a70senttiä.Viimeinen kerta kun yritän käyttää kyseisen puljun palveluita.

 8. eniro sucks näin ilmaistuna. “numeropalvelu” ihan perseestä kyllä. karttahaku kyllä ok

 9. Mulle on tullut ainakin parikymmentä outoa soittoa ja ARVATKAA RUPEENKO KAIKISTA MAKSAMAAN SEITENKYMMENTÄ SENTTIÄ! Siinähän tulee jo 10:llä numerolla lähelle kymmenen egee eli n. euro/yhen tollon tiedot millä ei tee myöhemmin mitään! Ja toi rekisteröityminen! En maksa sitäkään kun eihän tiiä kauanko se kestää… KEHITTÄKÄÄ TÄYSIN ILMAINEN NUMEROHAKU-PAIKKA NETTIIN vaikka eniroon! >:O

 10. Ihme valittajia kahdestakymmenestä viidestä SENTISTÄ! Siis ei jumalauta, Enirolla aikaisemmin oli täysin ilmainen haku, mutta sitten jotkut kukkahattutädit (ilmeisesti samat jotka nyt noista muutamista senteistä valittavat) päättivät, että ei ilmaiseksi voi numeroita paljastaa. Ties mitkä hiipparit niitä katselee.

 11. Ja huomatkaa, että tuolla 25 sentillä saa ikuisen jäsenyyden tuonne, ja voi hakea niin monta numeroa kuin haluaa.

 12. Asiahan meni näin, että Eniro olisi antanut numerot julkaistavaksi
  m a k s u t t a, MUTTA Suomen Numeropalvelu Oy vaatii, ettei sen hakemisto- ja luettelopalveluja tarjoava asiakasyritys saa tarjota palveluitaan loppuasiakkaille Internetissä ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä. Jos kiinnostaa enemmän, niin kilpailuviraston sivuilta löytyy..
  http://www.kilpailuvirasto.fi/cgi-bin/suomi.cgi?sivu=ratk/r-2005-61-1097

  Tämän takia vaaditaan tuo muodollinen 25 sentin rekisteröitymismaksu.

 13. lopettakaa valitus ja vastatkaa puhelimeen kun se soi.

 14. Ihan hyvin toimi kyseinen palvelu. 0.25€ ei tunnu missään ja haluttu numerokin löytyi.

 15. Soittakaa siihe numeroo,ketä on soittanu teil -.-‘
  Iha iisii :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *