Kasarihumanistit reikiterapeutteina

Pah, huomasin juuri unohtaneeni menn kuuntelemaan Journalismin tutkimusyksikn jrjestm keskustelua “Kasarihumanistit reikiterapeutteina”. Jos joku Pinserin lukijoista ehti paikalle tilaisuuteen, muistakaapa raportoida, kuka voitti suuren Tampere-Turku -matsin kulttuurintutkimuksen jalossa taistelulajissa.

3 thoughts on “Kasarihumanistit reikiterapeutteina

  1. No perkele! Mainostin tuota Kasassa viime viikolla, ja tss sit nyt istutaan kuin mikkin psil. Ja tnn olisi ollut aikaakin… Tuula on tll hetkell siellpin, toivottavasti se ehtii kyd tsekkaamassa, tuleeko verta ja luita.

  2. Olin totta tosiaan paikan pll kuuntelemassa “suurta” vittely. Putte Wilhelmsson alusti ensin 45 minuuttia; tt alustusta Mikko Lehtonen omassa kommentissaan luonnehti “sirkukseksi” ja yritti itse pysy asialinjalla. Lehtosen kommentoidessa Wilhelmssonia jlkimminen keskeytti kommentoinnin muutamaan kertaan, joten tilanteesta uhkasi tulla sekava.

    Sekavuutta aiheutti mys herrojen Wilhelmsson, Lehtonen ja Janne Seppnen ajoittainen toistensa pllepuhuminen. Ylipns Wilhelmsson oli hykkv, kenties hieman ylimielinen, omaa lukeneisuuttaan osoittava – ja aiheutti kommenteillaan useampia naurunpurskahduksia yleisss. Lehtonen taasen oli lhinn kyllstyneen nkinen; alussa tosin mielestni hieman puolustuskannalla saatuaan kritiikki omista teoksistaan (joutui selittmn, ett Wilhelmsson lainasi niit asiayhteyksist irrallaan).

    Mikli ymmrsin Wilhelmssonin kritiikin oikein, kulttuurintutkimus esitt “uutena” ideoita, jotka on esitetty jo kauan aikaa sitten lnsimaisessa filosofiassa ja kirjallisuudessa. Hn moitti kulttuurintutkijoita mys siit, ett kaikki viittaavat aina samaan kulttuurintutkimuksen kaanoniin ja saavat aina samoja tuloksia analyyseissn, sek rakentavat kaveruutta/tunnistavat toisiaan kyttmll tiettyj termej (“artikulaatio”, “konstruoida”, jne).

    Yleis alkoi kyllsty noin 15.30 jlkeen – ihmisi poistui – koska “vittely” ei edennyt mihinkn suuntaan: herrat pysyivt omissa poteroissaan. Lisksi vittely alkoi muuttua herrojen keskiniseksi kamppailuksi, kun Wilhelmsson otti esimerkkej mys Seppsen kirjasta: yksi hykk, toinen puolustaa kirjoittamaansa. Ah tt akatemiaa!

  3. kirjoittelinkin eilen verkkomerkkeihin tuoreeltaan, ett aikamoiseksi pikkupoikien palikkaleikiksi meni tuo tilaisuus. putte esiintyi tosiaan tavoilleen uskollisen aggressiivisesti, mutta itse ainakin olin pettynyt isntien vaisuun vastukseen. hyvnen aika, olen kyll kuullut lehtosen pitvn hyvikin palopuheita esim. mediakulttuurin tutkimuksen tarpeellisuudesta, mutta nyt isot miehet lhtivt mktys- ja xttuilulinjalle. buu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *