Bisnesidea

Kello lähenee yhdeksää ja TV-uutiset loppuaan. “Ja seuraavaksi Tapio kertoo huomisen säästä.” “Syvä matalapaine kiertää mmm mmmm kolme astetta [käsien heiluttelua] mmmmm mmmm itäkaakosta [laajoja kaaria] mmm…” Muutamaa minuuttia myöhemmin Urheiluruudun ärsyttävä tunnusmelodia herättää minut transsista. Riitta kysyy ohikulkiessaan: “mitä huomiseksi luvattiin?” Joudun tunnustamaan että minulla ei ole asiasta harmainta aavistustakaan.

Olenkohan ainoa jolle käy joka ikinen kerta näin? Kaksituntinen pelkkiä säätiedotuksia sisältävä DVD-levy olisi varmasti suurmenestys meditaatiota ja muita mielentyhjennysharjotuksia tekevien keskuudessa. Tässäpä loistava bisnesidea Ilmatieteen laitokselle. Jo pelkkä kuvaruutukaappaus meteorologista sääkartan edessä voisi toimia rauhoittavana tietokoneen taustakuvana (jos joku omistaa TV-kortin, laittakaapa minulle sähköpostissa kuva tulemaan!)

10 thoughts on “Bisnesidea

 1. Et todellakaan ole ainoa. Toisaalta olen ehk koko elmni asunut sellaisessa paikassa ja tehnyt sellaista tyt, miss asialla, jota kutsutaan “huomisen sksi” ei ole mitn merkityst. Sen takia olen ehk oppinut pstmn sennusteen toisesta korvasta sisn ja saman tien toisesta ulos. Nin toimistotylisen se on kuitenkin niin, ett vaikka taivaalta sataisi keskisuuria kivi, pit lppri pakata laukkuun ja matkustaa bussilla tihin.

 2. Ja niist Nelosen tekopirteiden styttjen sanomisista j vielkin vhemmn mieleen, vaikka alkuperinen tarkoitus on ollut kai ihan pinvastainen. Vaikka minhn en katso televisiota…

 3. Aivan sama sabluuna tllkin. Ei muuten ole tekemisiss myskn vuorokaudenajan kanssa. Yritn joka arkiaamu katsoa aamutelevisiosta stiedotuksen ja vhintin joka toinen kerta ehdin vaipua transsiin pohtimaan jotain pallogeometrist ongelmaa ennen stiedotusta.

  Meteorologia on muutoinkin valtavan kiinnostava ja samaan aikaan hajamielisyytt aiheuttava ala. Lainasin kesll pari silmiit ksittelev populaaritieteellist kirjaa kirjastosta. Olin lukenut niist toisen jo jokunen vuosi sitten, en kyllkn muistanut sanaakaan lukemastani. Okluusiorintamat ynn muut olivat jlleen tysin tuoreita asioita. Loistavia teoksia ja mainiota unilukemista! Voin lmpimsti suositella unettomuudesta krsiville.

 4. Minultakin j sennusteet jrjestelmllisesti rekisterimtt. Joskus jn katsomaan mys urheilu- ja talousuutisia jonkinlaiseen valvekoomaan vaipuneena. Kaikki tysin yhdentekev informaatiota minulle.

  Asia erikseen on tietysti kolmosen Mette Mannonen. :) Hnen sraporttiensa rell katse lasittuu ihan muista syist kuin tylsiintymisest. On se vaan niin ihqu.

 5. Television stiedotukset menevt tysin ohi, mutta netist ne tulee vilkaistua pivittin, mutta lhinn tilastomieless. “Ai nyt onkin ajankohtaan nhden lmpimmp. Hellerajat rikkoutuivatkin poikkeuksellisen aikaisin” jne.

 6. Sn ongelma on se ett huomisen s ei yleens hirvesti eroa tmn pivn sst. Jos tnn oli puolipilvist, huomenna on pilvist. Uutistenlukijatkin yrittvt kiihdytt sn vaihteluja kyselemll smiehilt ja -naisilta ett: “Jokos nyt voi sanoa ett tmn kesn helteet ovat ohi” ja siihen sihmiset vastaavat toppuuttelevasti ett ei nyt ihan kun tm rintama tll ja tuo tuolla ja blahblahblah. Se olisinkin jos Mette ilmottaisi ett Jumazuke, just huomattiin satelliittikuvista ett Suomeen saapuu hirmumyrsky ja sen perss riisimurosade!

 7. Loppujen lopuksi miksi me seuraamme st? sataa tai paistaa. Syksyll sataa enemmn ja samaa rataa…

  [rahi turhia yleistyksi]

 8. hmm. ei taida monet vlitt sst (-tiedoituksista)… oliskohan tss yksi syy IT-kuplan puhkeamiseen :) Kaikille saitelle piti kalliilla saada ne turhaakin turhemmat skuvat.

 9. Min olen aina katasellut stiedotukset MTV3 kanavalta, mutta kun nen METTE MANNOSEN,niin katseeni kohdistuu vain HNEEN. Minusta METTE on KAUNIS ja hyvin SEKSIKS. Luulen, ett olen etrakstunut hneen. No se on vain kauko rakkautta.

  Jos voisin niin, Suutelisin METTE ja hyvlisin HNT hellsti. Sitten siit etenisin pikkuhiljaa itse asiaan. Tt mielt ole METEST.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *