Hyvä kello kauas kuuluu

Paskaa palvelua ja surkeita saitteja on helppo haukkua, mutta jaetaanpa myös hyvät kokemukset. G1-digikamerani akku kului loppuun ja tuli aika ostaa uusi. Surffailin nettiä etsien halvinta hintaa akulle, kun törmäsin Googlessa englantilaisen Eurobatteries.comin mainokseen ja klikkasin uteliaisuuttani. Saitti on yksinkertaisen näköinen, mutta valikoima kattava. Tein epäileväisenä hieman taustatutkimusta ja löysin Googlella paljon positiivisia kommentteja verkkokaupan palvelusta. Niinpä rohkaistuin tekemään tilauksen.

Laitoin tilauksen sunnuntaina ja patteri saapui postilaatikkoomme torstaiaamuna. Olipa mukana vielä yllätyslahjana kännykkäriiputin ja kuori, jolla voi lähettää loppuunkuluneet akut kierrätettäväksi. Hinta postikuluineen kopioakulle oli rahtusen alle 40 euroa kun koti-Suomessa olisi joutunut pulittamaan samasta vähintään kympin enemmän. Akku on nyt latautumassa ja mikäli se ei osoittaudu sudeksi, voin suositella Eurobatteriesin palveluksia lämpimästi akkuja etsiville.

5 thoughts on “Hyvä kello kauas kuuluu

  1. Varo vaan ettei akku rjhd silmille niinkuin nyt on kynyt Nokian matkapuhelimien “piraattiakkujen” kanssa ;)

    /Miihkali

  2. Huomasin tuossa kesll ett Bitmaster ilmoittelee hinnastossaan ainakin G3:seen sopivia Canon BP-511/512/522 Li-Ion 7,4V 1250mAh akkuja hintaan 33,80 e. Ei mikn paha hinta.

    http://www.bitmaster.fi/

  3. No perhana, arvasin ett joku lyt akkuja halvalla ;) No ei haittaa, samoissa hintaluokissa kuljetaan edelleen…

  4. Samoissa hintaluokissa todellakin. Itsehn en tuohon hintaan saanut akkua hankittua, koska ei ollut aikaa lomalla odotella seuraavaan arkipivn, joka on bitmasterin toimitusaika. Mutta toivottavasti joku saa tuota kautta itselleen halvan akun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *