Nenättömien Nobel

Täällä Pinserissä ihmetellään hieman, miksi Michael Jackson on nimetty Nobelin rauhanpalkinnon saajaehdokkaaksi. Asiasta on Ilta-Sanomien mukaan ilmoittanut Nobel-raadin puheenjohtaja Geir Lundestad uutistoimisto Reutersille.

I-S:n mukaan “Jackson on tunnettu maailmanrauhan puolestapuhujana, mutta tämä ei ole tiettävästi syy Nobel-ehdokkuuteen. Myöskään muista syistä ei ole kerrottu. ”

Alkavatko maailmasta miesehdokkaat loppua? Vai mitä hemmetin puppua tämäkin taas on. Pinseri ehdottaa Nobel-komitealle, että he ottavat jatkossa dementialääkkeensä säännöllisemmin.

4 thoughts on “Nenättömien Nobel

  1. Onhan vauvojen roikottaminen parvekkeelta, lapsien ahdistelu ja nenänsä silpominen kunnioitettavaa työtä rauhan puolesta hei!

  2. Eikös komitea vaan vastaanota ehdotuksia? Ainakin kirjallisuuden Nuubelin saajia ehdottelevat “asiantuntijat” ympäri maailman.

  3. Minäkin muistelisin, että palkinnon saajaksi voi ehdottaa ketä tahansa, jos on tarpeeksi korkeassa asemassa. Olikohan niin, että valtionpäämiehet, kansanedustajat, professorit yms. voivat ehdottaa palkinnon saajia. Muistaakseni mm. Saddam Husseinia on ehdotettu monta kertaa.

  4. Onko tämä ymmärrettävä niin, että kaikki joita ehdotellaan, muuttuvat Nobel-raadin julkistamiksi ehdokkaiksi? Tuskin… Toisaalta, onhan esimerkiksi Jasser Arafat paitsi päässyt ehdokkaaksi, myös saanut Nobelin rauhanpalkinnon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *