Likelt piti

Pinserisskin raportoimme silloin tllin uutisista jossa asteroidi uhkaa trmt maapalloon tiettyn pivn tulevaisuudessa. Onneksi thn menness kaikki tllaiset uutiset on pystytty osoittamaan vriksi ja olemme voineet jatkaa huoletta arkielmmme. Mutta silloin tllin luonto muistuttaa ett sill on ylltyksikin takataskussa. Viime lauantaina maapallon ohi pyyhlsi talon kokoinen kivenjrkle, raportoi New Scientist.

Etisyytt murikalla oli lhimmilln “vain” 88000 km, eli noin tuplasti se mill etisyydell TV-satelliitit kelluvat. Tm riitti kuitenkin uuteen enntykseen lhimmst havaitusta ohilennosta. Kyseinen ylltysasteroidi oli sen verran pieni, ett maahan osuessaan se ei olisi aiheuttanut erityisen komeaa thdenlentoa kummempaa tuhoa. Pyyhitn nyt kuitenkin vhn hike otsalta…

5 thoughts on “Likelt piti

  1. Metskuja on osunut satoja tuhansia maapalloon aikojen alusta lukien ja viel osuu moni lis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *