Syksy ylltti bloggaajan

Taas kerran on syyspivn tasaus. Ja taas kerran se psi tulemaan ihan ylltten: vastahan tss helteet alkoivat! Yt muuttuvat jlleen pidemmiksi kuin pivt ja kostea pimeys peitt paikat. Sen kunniaksi kvimme Ikeassa ja kannoin mukanani sylillisen erilaisia lamppuja – oma tapani selviyty syksyst on st erilaisia valaistusratkaisuja.

Syksyn myt puutkin ovat alkaneet kellastua. Etelrannikolla vihreys oli viel vallitsevana, mutta tll Pirkanmaan korkeudella puissa on jo reippaasti keltaista ja punaista. Metst ovat suorastaan kauniita.

Ja syksyhn tuo tullessaan mys tuulet ja sateet, eli extremestkin olisi tiedossa. A-J Punkan myrskyennuste lupaa tiistain ja keskiviikon vliseksi yksi myrskyisi puuskia. Kertk siis puutarhatontut turvaan ja vaihtakaa sateenvarjo vankempaan malliin!

One thought on “Syksy ylltti bloggaajan

  1. Ihan oikeita Pinsereit lydt em. kotisivulta.
    Pinseri on tosiaan koira… Mutta mys PALJON enemmn…
    Pinserit lisntyvt jlleen vajaan kahden viikon kuluttua…
    Terkuin; Pivi ja Ceda-Pinseri Vantaalta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *