Syksy yllätti bloggaajan

Taas kerran on syyspäivän tasaus. Ja taas kerran se pääsi tulemaan ihan yllättäen: vastahan tässä helteet alkoivat! Yöt muuttuvat jälleen pidemmiksi kuin päivät ja kostea pimeys peittää paikat. Sen kunniaksi kävimme Ikeassa ja kannoin mukanani sylillisen erilaisia lamppuja – oma tapani selviytyä syksystä on säätää erilaisia valaistusratkaisuja.

Syksyn myötä puutkin ovat alkaneet kellastua. Etelärannikolla vihreys oli vielä vallitsevana, mutta täällä Pirkanmaan korkeudella puissa on jo reippaasti keltaista ja punaista. Metsät ovat suorastaan kauniita.

Ja syksyhän tuo tullessaan myös tuulet ja sateet, eli extremesäätäkin olisi tiedossa. A-J Punkan myrskyennuste lupaa tiistain ja keskiviikon väliseksi yöksi myrskyisiä puuskia. Kerätkää siis puutarhatontut turvaan ja vaihtakaa sateenvarjo vankempaan malliin!

1 thought on “Syksy yllätti bloggaajan

  1. Ihan oikeita Pinsereitä löydät em. kotisivulta.
    Pinseri on tosiaan koira… Mutta myös PALJON enemmän…
    Pinserit lisääntyvät jälleen vajaan kahden viikon kuluttua…
    Terkuin; Päivi ja Ceda-Pinseri Vantaalta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *