Lyhyesti blogeista

Pinseriin kirjoittamisen sijasta olen viime aikoina keskittynyt lukemaan muiden blogeja. Se onkin ollut antoisaa, hyvi blogeja on todella paljon (enk edes kuvittele, ett olisin lytnyt kaikki pitkn plle kiinnostavat). Pivn pamausta avatessani usein vilpittmsti ilahdun, kun havaitsen mieliblogieni saaneen uutta sislt. Toisinaan huomaan rsyyntyvni, jos jotain kiinnostavaa blogia ei vielkn ole pivitetty. Ilmeisesti blogosfri aiheuttaa riippuvuutta.

Blogien vlinen vuoropuhelu on kasvamaan pin, mik tuokin lisjnnityst peliin. Aika paljon kommentoidaan toisten vitteit, joskin liiallista rintamalinjoihin juuttumista on kyll havaittavissa. Keskusteluun osallistuminen ja kiinnostaviin juttuihin linkkaaminen vaikeutuu, jos yksittisten mielipiteiden myt on vaara tulla heti luokitelluksi johonkin kastiin, ja sitten hutkituksi asiaan liittymttmill ismittelyill ja yleistyksill. Olenko ainoa tst kiusaantunut?

6 thoughts on “Lyhyesti blogeista

  1. Juu, et ole. Sissiittoisuus (ja kuppikuntaisuus) aiheuttaa sen, ettei viitsi viitata juuri muualle kuin Visan blogiin. ;-) Oikeastaan sama asia on hyydyttnyt lueskeluintoakin.

  2. Niden kaavoihinsa kangistuneiden “mahtiblogien” ulkopuolelta lytyy todella hyv luettavaa, joten ei muuta kuin blogilistaa selailemaan! Tmn hetken parhaan blogin tittelin ainakin min luovuttaisin Kysyn vaanille ja tytyy kyll sanoa, ett odotan aina innolla, mik tai kuka joutuu kyseisen hahmon piikittelyn kohteeksi. Suosittelen!

  3. Hahaha, pin vastoin! Inttminen ja loukkaaminen on hauskaa!! Vngtk, vngtk! Tehk linkkej “tm ja tm ja tm” ja miskik teeseill toisianne. Kuka teit jaksaa, paitsi jotta saa nauraa punkun punaamaan risupartaansa!

  4. Itse olen jttnyt aika pitklle “vakavat” ja “asialliset” blogit lukematta. Samoiten pelkt linkkaajat. Yksinkertaisesti sanottuna, jos ei uskalla olla edes hitusen persoonanallinen tai omaperinen niin voi yht hyvin painua STT:lle tihin, ei tarvi blogata :) Ja se viel, ett mikli ottaisi noi blogien vliset kiistelyt tosissan niin se laittaisi kyll aika pahasti kyseenalaiseksi oman maailmankuvan, harvassa asiassa voin olla kenekn puolella sill kaikki ovat vrss. Ett se siit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *