Pid silmt auki

Elmn varrella oppii monenlaista. Yksi niist on ollut se, ett tytyy pit silmns auki sill saatat trmt kusetukseen. Tero osti Mustasta Prssist hienon Sony-telkkarin mutta asiat eivt menneetkn ihan suunnitelmien mukaan. Tarina alkoi jo kesll, mutta vaikka olisit lukenut sen ennenkin, kannattaa katsoa lopussa olevat kaksi uutta kommenttia. Ainakin jossain pin tunnetaan viel reilu meininki. Olisiko tm esimerkki Elinkeinoelmn valtuuskunnan ennustamasta hyveen paluusta? [via Comradlog]

5 thoughts on “Pid silmt auki

 1. Ja uskomatonta vouhkailua jengilt asiasta, jolle oli selke ja looginen selitys. Oli tapahtunut virhe inventaariossa, omistajan vaihdon myt tuskin mahdoton tapahtuma. Kukas niiss it-puljuissa tekeekn niit tietojrjestelmi…
  Molemmat yhtit viel korjasi asian paremmin kuin kyvll tavalla, kuten on tapana kun ikv virhe sattuu kohdalle. Ei se TV siell nurkissa odota seuraavaa ostajaa.
  Kyll niiss pesukoneliikkeiss on ihan asiantuntevaa porukkaa, usein mys myyntihenkisesti. Erikoisliikkeist kun hyvll tuurilla saa eteens ylimielisen persrein ja ylihintaisen laitteen.

 2. Aika sikamaista toimintaa Mustalta Prssilt. Kusettivat viel “huollolla” ja muutenkin selv kikkailua ilmassa. Kyll ammattitaitoinen myyj huomaa, kun asiat eivt luista ja osaa korjata tilanteen kaikkia tyydyttvll tavalla ilman valehtelua ja ilman maahantuojan “paimenkirjeit”, jollainen on ilmeisesti kyseiseen puljuun lhtenyt.

  Hienoa, ett asia ratkesi lopulta ja oikeus voitti. Sonylle propseja! Mustalle Prssille iso kasa risuja.

 3. Suihkukulmauksen ovesta hajosi kdensija. Lampsin rautakauppaan, myyj sanoi ett “ei ole” mutta soitti valmistajalle ja tynsi luurin minulle. Ystvllinen naishenkil kysyi osoitteeni ja lupasi lhett uuden. Seuraavana pivn tuli postin mukana puoli tusinaa kahvoja.

  !?!?

  Niin kovin harvoin kokee vastaavanlaista pyyteetnt auttamista ett olen edelleen hmmentynyt tapahtuneesta.

  lysin sentn laittaa positiivista palautetta firman (www.sanka.fi) veppisivujen palautelomakkeella. Saivat minusta uskollisen asiakkaan.

  # mablo

 4. Hei,
  en vain saa permalinkkej toimimaan Bloggerissa. Voisiko joku jtt minulle ja muille tarkat ohjeet siit, mitenmenetell.
  Kiitti jo etukteen.
  Asia kiinnostaa varmasti monia
  Alan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *