Pidä silmät auki

Elämän varrella oppii monenlaista. Yksi niistä on ollut se, että täytyy pitää silmänsä auki sillä saatat törmätä kusetukseen. Tero osti Mustasta Pörssistä hienon Sony-telkkarin mutta asiat eivät menneetkään ihan suunnitelmien mukaan. Tarina alkoi jo kesällä, mutta vaikka olisit lukenut sen ennenkin, kannattaa katsoa lopussa olevat kaksi uutta kommenttia. Ainakin jossain päin tunnetaan vielä reilu meininki. Olisiko tämä esimerkki Elinkeinoelämän valtuuskunnan ennustamasta hyveen paluusta? [via Comradlog]

5 thoughts on “Pidä silmät auki

 1. Ja uskomatonta vouhkailua jengiltä asiasta, jolle oli selkeä ja looginen selitys. Oli tapahtunut virhe inventaariossa, omistajan vaihdon myötä tuskin mahdoton tapahtuma. Kukas niissä it-puljuissa tekeekään niitä tietojärjestelmiä…
  Molemmat yhtiöt vielä korjasi asian paremmin kuin käyvällä tavalla, kuten on tapana kun ikävä virhe sattuu kohdalle. Ei se TV siellä nurkissa odota seuraavaa ostajaa.
  Kyllä niissä pesukoneliikkeissä on ihan asiantuntevaa porukkaa, usein myös myyntihenkisesti. Erikoisliikkeistä kun hyvällä tuurilla saa eteensä ylimielisen persreiän ja ylihintaisen laitteen.

 2. Aika sikamaista toimintaa Mustalta Pörssiltä. Kusettivat vielä “huollolla” ja muutenkin selvää kikkailua ilmassa. Kyllä ammattitaitoinen myyjä huomaa, kun asiat eivät luista ja osaa korjata tilanteen kaikkia tyydyttävällä tavalla ilman valehtelua ja ilman maahantuojan “paimenkirjeitä”, jollainen on ilmeisesti kyseiseen puljuun lähtenyt.

  Hienoa, että asia ratkesi lopulta ja oikeus voitti. Sonylle propseja! Mustalle Pörssille iso kasa risuja.

 3. Suihkukulmauksen ovesta hajosi kädensija. Lampsin rautakauppaan, myyjä sanoi että “ei ole” mutta soitti valmistajalle ja työnsi luurin minulle. Ystävällinen naishenkilö kysyi osoitteeni ja lupasi lähettää uuden. Seuraavana päivänä tuli postin mukana puoli tusinaa kahvoja.

  !?!?

  Niin kovin harvoin kokee vastaavanlaista pyyteetöntä auttamista että olen edelleen hämmentynyt tapahtuneesta.

  Älysin sentään laittaa positiivista palautetta firman (www.sanka.fi) veppisivujen palautelomakkeella. Saivat minusta uskollisen asiakkaan.

  # mablo

 4. Hei,
  en vain saa permalinkkejä toimimaan Bloggerissa. Voisiko joku jättää minulle ja muille tarkat ohjeet siitä, mitenmenetellä.
  Kiitti jo etukäteen.
  Asia kiinnostaa varmasti monia
  Alan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *