Syksyn sohvaperunasalaatti

Silmäilin joskus kauan sitten asuntolehdestä esittelyä tyylikkäästä luksusasunnosta. Muistan hämärästi esittelyssä olleen lausahduksen, jossa kerrottiin kuinka talossa on valmius kaapelitelevisiolle, mutta sitä ei ole asennettu koska aktiivisilla ja menestyksekkäillä asukkailla ei ole aikaa katsella televisiota. Hmm. Voikohan minusta tulla koskaan aktiivista ja menestyksekästä haaskatessani aikaa television ääressä?

Noh, meidän TV:n orjien iloksi on nyt julkaistu kanavien syysohjelmisto! TV1:ssä tulee uusintana sotasarja Taistelutoverit – ehkä sen ehtii katsoa jo tällä kierroksella. Frasierista joudutaan näemmä edelleen odottelemaan uusia jaksoja, pahus vieköön. Velipuolikuusta tulee koosteuusinta samoihin aikoihin kuin DVD-levykin ilmestyy.

Kakkosella mielenkiintoisena uusintana tulee Memento-elokuvan esi-isä, Pakanamaan kartta. Mainio Dark Star ruokkii hieman sci-fi-nälkää. Perinteisiä saksalaissarjoja Kettu (uusi ja vanha) ja Kahden keikka ei ole onneksi unohdettu.

MTV3:n tarjonta näyttää aikamoisen vaisulta. Frendit jatkuu, mutta siinäpä se melkein sitten onkin. Leffatarjontakin on silmiinpistävän täynnä uusintoja. Bondit alkavat tulla pian korvista ulos.

Nelonen pelastaa sohvaperunan syksyä edes jonkin verran. West Wing ehtikin jo eilen alkaa ja Sopranosistakin saadaan myöhemmin syksyllä kauan odotettuja uusia jaksoja. Indiana Jonesin seikkailujakin nähdään. Ilolla panin merkille myös sen, että JFK-elokuvakin tulee taas – ei siksi että se olisi erityisen hyvä, vaan siksi että tähän asti aina ko. elokuvan tullessa televisiosta olemme olleet matkoilla. Toivottavasti siis tiedossa on marraskuun aurinkomatkailua. :-)

Subtv:n tarjonnasta ei yrityksistä huolimatta tarttunut silmiin mitään erityisen kiinnostavaa.

Eipä siis näytä kovin innostavalta. Mutta katsotaan asian positiivista puolta: nytpä jää enemmän tilaa sille menestyksen tavoittelulle!

15 thoughts on “Syksyn sohvaperunasalaatti

 1. Sen verran tuosta JFK:sta, ett olen kynyt katsomassa sit elokuvateatterissa, se on tullut telkkarista monta kertaa ja olen istunut telkkarin rell joka kerta. Kertaakaan en ole silti nhnyt elokuvasta paljon enemp kuin alkutekstit, se on mainiota unilkett.

 2. Ah, Dark Star! Kun nin sen ensimmist kertaa lukioaikoina, kvi naurukuolema hyvin lhell. :)

 3. Jaa ettei subilta mitn? Boomtown ja CSI Miami, jotka tosin jvt allekirjoittaneelta vliin kun uudesta kmpst ei ko. kanavaa lydy :(

 4. Ykkselt ei ole koskaan tullut mitn hyv, paitsi ehk joitain dokumentteja. Kakkoselta tulee yleens… no ei nyt tule mieeleen mitn. Kolmosen tarjonta on viime aikoina pahasti laskemaan pin, ja suosittu sarja Thtiporttikin j taas tauolle 9 (!) esitetyn jakson jlkeen. Neloselta tulee muutamia hyvi uusintaleffoja ja joitain dokumentteja ja SubTV ei ny.

  Selv ptelm: Ihmisi yritetn pakkoknnytt digitaalisten kanavien pariin. Tll menolla tosin talouksissa ei ole televisiota ollenkaan…

 5. Tottahan se on: menestyvat ihmiset eivat katso telkkaria koska siihen ei jaa aikaa. Tosin voinee miettia, etta onko se menestysta jos ei ehdi katsoa telkkaria vaan huiteleee duunissa tai kaupungilla. Itsellani tv:n katselu tuntuu vahentyvan vuosi vuodelta. Joka on jees: telkkarin tuijotus kun rasittaa vahemman kuin nukkuminen eli ei ole kovinkaan fiksua hommaa tuoltakaan kantilta.

 6. TV, tuo paholaisen keksint, houkuttaa sielujamme alati synnintekoon eli rentoutumaan ja rtvmn. Syntihn se on, ellei se edist kansantaloutta ja ennen kaikkea: yksiln sosio-ekonomista menestyst. Niinp sdyllisyyden nimiss onkin vain oikein innoittaa muitakin elmn ilman televisiota! Vaikka sit nyt aina joskus Hannu Karpon Karvalakkia telkasta katsoisikin, on viisainta vaieta rtvtyst vapaa-ajasta. Ja jtt kaikki sellainen taiteilijoille, poliitikoille, musulmaaneille ja opiskelijoille sun muille hampuuseille, jotka eivt oikeaa tyt ole elessn tehneet pivkn! Suomi suomalaisille ja lisverolle, ja karvalakki kaikille kaappiin.

  * Protestanttinen tymoraalihan – lep rauhassa *

 7. puutsii on oikeassa, Gilmore Girls on ehdottomasti paras tll hetkell Suomen kanavilta nkyv sarja.

 8. Auttakaa mua ja kertokaa mist m voisin kyd lataamssa jussi ahteen se kohuttu video. taidan olla ainut joka ei ole sit nhnyt. auttakaa mua!! :)
  JOhku

 9. Auttakaa mua ja kertokaa mist m voisin kyd lataamssa jussi ahteen se kohuttu video. taidan olla ainut joka ei ole sit nhnyt. auttakaa mua!! :)
  JOhku

 10. Auttakaa mua jooko? :/ Kertokaa mist m voisin kyd lataamssa jussi ahteen se kohuttu video, mik nytettiin uutisissakin.
  Taidan olla ainut joka ei ole sit nhnyt :(( auttakaa mua!! O_o
  JOhku

  jos osaatte mua auttaa lhettk liveonetime@suomu24.fi tietoa siit! Olisin tosi kiitollinen…
  hei hei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *