Missä olit tällä kertaa, kun valot sammuivat?

Puoli yhdeksän uutisissa Arvi Lind näytti jotenkin erikoiselta. Asiaan tulikin selitys: pääkaupunkiseudun pimentäneen sähkökatkoksen vuoksi uutisia lähetettiin ulos varageneraattorin turvin ja joutuivat tyytymään vähempiin lamppuihin. Uutisten jälkeen tulleessa lottoarvonnassa oli kovin kotoisa tunnelma. Studio näytti koululaislampulla valaistulta – mieleen tulivat TV-Tampereen varhaiset lähetykset tai lapsuuden televisio-ohjelmat. Mutta niin vain tulivat voittonumerotkin kunnialla arvotuiksi vaikka lottokonekin näytti simppelissä valaistuksessa kovin lelumaiselta.

Taas on ihmisiä loukussa metrotunneleissa ja joku on nähnyt savupilviä voimalaitoksen yläpuolella. Mutta jotain on kuitenkin eri lailla kuin viikko sitten: Länsiväylällä ei ole käveleviä ihmisjoukkoja, pormestari ei ole sulkenut pois terroristi-iskun mahdollisuutta eikä presidentti ole rauhoittelemassa meitä televisiossa.

Blogit tarjoavat taas livetunnelmia: Visa ja Merlac raportoivat, Merten oli saunassa ja Sulalla on valokuva voimalan höyrypilvestä. T-paidankin voi jo ostaa.

8 thoughts on “Missä olit tällä kertaa, kun valot sammuivat?

 1. Ja olipa hassua ilmoitella Lahdesta ksin Helsingiss asuville ystville mit on tapahtunut. Ett lk huoliko, vaikka koko Helsinki on pimen, kyll niiden shkjen pitisi palautua tuossa tunnin sisll. Pitk vaan ne jkaappien ovet kiinni!

 2. No oliko se nyt sitten ylimrisen uutislhetyksen arvoinen juttu?

  Meill oli vuosi sitten kesll shkt poikki useita pivi. Tulot loppuivat kun maito piti heitt menemn (maitokarjatila :P) ja ruoka meni pilalle. Ja lakia vastaavien tilanteiden korvauksista tuli vasta sitten myhemmin.

 3. Jotenkin koko shkkatkos olisi rsyttnyt paljon vhemmn jos ei olisi juuri sill hetkell ollut lhdss kotiin Santahaminasta ja Santiksen nostosilta ei olisi jnyt auki. Ja kotiin tullessa oli blogin serveri kaatunut, joten ei edes pssyt valittamaan. :)

 4. Kyll se tieto vaan levi nopeasti ircin ja blogien vlityksell ympri suomea. Monet weppiuutiset jivt auttamatta kakkoseksi nopeudessa :)

 5. Oliko joskus TV-Tampere?Min muistan TAMVISION.
  Muuan sen perustajista kehui, ett saivat sen myynnist niin paljon rahaa, etteivt tienneet, mihin sen kytt.

 6. “Pormestari ei sulkenut pois terroristi-iskun mahdollisuutta”. Hmm, mits luulette, hyvksyyk Jyvt ja akanat nykyn veppisivuiltakin poimittuja lipsahduksia?

 7. helsingin shkkatkoksen aikana olin siin ainoassa osassa kaupunkia, jossa oluthanat toimivat ja musiikki soi, eli ystvni elisan avoktisess hoidossa senaatintorille pystytetyss “kenttsairaalassa” ihastelemassa useiden klinikkamme entisten ja nykyisten asiakkaidemme asiallista pihdekyttytymist. koska tuo kollegoitani niin ikvsti vaivannut katkos ei pssyt tyrehdyttmn tuolloin tunnelmaani, jouduin kokemaan pimennyksen skettin lontoossa.
  kansainvlisen pihdeseminaarin ptteeksi lhes koko lontoo pimeni (vaitiolovelvollisuuteni est minua paljastamasta oliko seminaarillamme osuutta asiaan) ja jouduin vesisateessa viitelemn taksia tuloksetta useita kymmeni minuutteja. vihdoin turvauduin naisellisiin aseisiin ja hoitsunmekkoni halkiota hieman pidentmll sain kun sainkin kaaran napattua. olo oli kuin uitetulla minkill, ja jouduinkin lkitsemn itseni koko illan hotellin aulabaarissa, ettei flunssa olisi iskenyt. iski sin iltana ihan muut jutut sitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *