Top-pääsiäismuna

Kuinkahan moni ehti huomata top-listalla olevan pikku pääsiäismunan? Ai minkäkö? Pääsiäismunahan on siis tietokoneohjelmiin, kirjoihin, elokuviin tai vaikkapa nettisivuihin kätketty pieni hauska yksityiskohta joka ei ole ihan ilmeinen. Niihin ei voi yleensä törmätä kovin helposti, vaan extran löytämiseksi pitää nähdä hieman vaivaa. Mutta sen jälkeen voitkin löytää vaikka pelejä toimisto-ohjelmista tai innokkaita faneja Potter-kirjojen hahmoista. Pääsiäismuna-arkistossa voit selata tuhansia erilaisia piilotettuja hauskuuksia.

Top-listan pääsiäismuna ei ole mitenkään varsinaisesti piilotettu, mutta koska se sijaitsee keskellä ohjetekstiä on hyvin epätodennäköistä että sitä olisi kukaan huomannut ;-) Siis: käy kirjoittamassa Päivän pamauksen käyttäjätunnuksesi top-sivun alareunasta löytyvään laatikkoon, ja voit tilata ja poistaa blogeja listaa selatessasi.

One thought on “Top-pääsiäismuna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *