Euroopassa on tilaa

Keskustalle ongelmajtteeksi muodostunut Anneli Jtteenmki aiotaan nkjn kierrtt europarlamenttiin, tiet tmn pivn Ilta-Sanomat arvella. Hnest varmaan tuleekin vallan erinomainen eurokansanedustaja, kun hn nyt oppii englannin kielenkin eduskunnan rahoittamalla kahden viikon kielikurssilla Skotlannissa.

Itse ryhtyisin mieluusti eurokansanedustajaksi, koska osaan kieli ja muutenkin ymmrrn EU:sta ja maailmanmenosta yht ja toista. Vahinko, etten ole entinen hiihtj, kohujulkkis tai valehtelusta kiinni jnyt pministeri, mik tekee mahdollisuuksistani minimaaliset niden jrjen jttilisten rinnalla.

4 thoughts on “Euroopassa on tilaa

  1. Ala Suomen blogikansan ehdokkaaksi! Saat ainakin minulta nen.

  2. Sami siis nest Riittaa tarvittaessa. Hienoa: avioliitto ei ajaudu kriisiin. Maailmanhistoria tuntee ison joukon niitkin ehdokkaita, joita edes oma vaimo/mies ei ole nestnyt…

  3. Hieman toisin akateemista kriittisyytt kommentteihin, vaikka tuulipukurahvaan yksinkertaistetun nkemyksen mukaan Jtteenmki joutui eroamaan valehtelun takia. Eli J. joutui eroamaan, koska sdp olisi muuten kvellyt pois hallituksesta. Kiva trappi lipposelta, jos hvin vaalit niin rokotan takaapin nin kuitenkin. Lipponenhan on todettu varmasti valehdelleen mm. et-virastoasiassa juuri ennen vaaleja. Hnen johdollaan valtionyhti mys osti kolminkertaisesti sotakorvauksien mrll ilmaa saksasta ja salakuunteli noin 7000 ihmisen puhelimia. Maan laajakaistoitus jtettiin 50e/kk firmojen hitaaseen kuristukseen (vrt. miten tehokkaasti ruotsissa tietoyhteiskuntainfraa rakennettu ilman corporate riistoa). Lipposen krediitteihin kuuluu mys mm. kaverisunkun puijaus olus sts-talousrikoksesta, jonka seurauksensa asiasta kertonut toimitaja ja ministeri sai lhte. Nyt hn rakentelee varakuninkaanpaikkaa puhemiehest, aikoo tietenkin palata kehiin viel is aurinkoisen virkaan.

    Jokatapauksessa Riina syyllistyi mielestni panetteluun ja huonoon yksinkertaistukseen vitten J. valehdelleen, kun asian tutkiminen ja tuomitseminen on viel kesken.

  4. Parahin PhD, luet huolimattomasti. En ole Riina vaan Riitta. En sanonut, ett Jtteenmki joutui eroamaan valehtelun takia. Sanoin, ett hn ji kiinni valehtelusta. Sen voi jokainen meist itse todeta Jtteenmen radiolle ja televisiolle antamista lausunnoista ja niiden muutoksista pitkin matkaa.

    Akateeminen kriittisyys perustuu faktojen tarkkuuteen. Nkisin siis mielellni todisteet Lipposta koskevista vitteistsi.

    PS. “Tuulipukurahvas” on monoliittinen stereotyyppi, jolla tuskin on vastinetta todellisuudessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *