Äkkijoukot tulevat

Kirjoittaja Sami, 31.7.2003

Flash flood on termi, jolle ei taida olla varsinaista suomenkielistä nimeä. Kyseessä on siis äkillinen ukkosmyrskyn tai muun rankkasateen aiheuttama tulva joka voi vaikka viedä tiellä ajavan auton mennessään. Meilläpäin yleensä vain kellarit tulvivat, onneksi.

Flash mob on taas tämän kesän muoti-ilmiö: yllättäen kokoontunut joukko ihmisiä, jotka tekevät jotain hassua. 300 ihmisen joukko kirjakaupassa kyselee olemattomia kirjoja, puhkeaa spontaaneihin suosionosoituksiin ja jatkaa sitten matkaansa. Satoja ihmisiä puistossa päästelemässä omia luonnon ääniä.

Outoa, turhaa ja hauskaa. Kuka järjestäisi Suomessa ensimmäisen flash mobin? Lisää aiheesta mm. cheesebikinissä ja Slashdotissa.

  Jutussa “Äkkijoukot tulevat” on 2 kommenttia:

  • Botticelli says:

   Flash Mobbeja ollaan jo järkkäämässä. Ehditkö mukaan ensimmäisten joukossa???

   suomenflashmob.journalspace.com

   botticelli.journalspace.com

  • […] Flash mob, eli joukon kokoontuminen johonkin erikoiseen ja lyhyt kestoiseen tempaukseen, on ymmärtääkseni uusi-vanha ilmiö, jollaista en ole ikinä itse nähnyt taikka sellaiseen osallistunut. Eilen kuitenkin todistin Stockmann-tavaratalon pääoven edessä tapahtuvaa flash mobia, jossa kymmenisen eko-hippi -henkilöä palvoi tavaroita ja kauppaa maassa istuin ja Stockmanniin päin kumartaen. […]

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.