kkijoukot tulevat

Flash flood on termi, jolle ei taida olla varsinaista suomenkielist nime. Kyseess on siis killinen ukkosmyrskyn tai muun rankkasateen aiheuttama tulva joka voi vaikka vied tiell ajavan auton mennessn. Meillpin yleens vain kellarit tulvivat, onneksi.

Flash mob on taas tmn kesn muoti-ilmi: ylltten kokoontunut joukko ihmisi, jotka tekevt jotain hassua. 300 ihmisen joukko kirjakaupassa kyselee olemattomia kirjoja, puhkeaa spontaaneihin suosionosoituksiin ja jatkaa sitten matkaansa. Satoja ihmisi puistossa pstelemss omia luonnon ni.

Outoa, turhaa ja hauskaa. Kuka jrjestisi Suomessa ensimmisen flash mobin? Lis aiheesta mm. cheesebikiniss ja Slashdotissa.

2 thoughts on “kkijoukot tulevat

  1. Flash Mobbeja ollaan jo jrkkmss. Ehditk mukaan ensimmisten joukossa???

    suomenflashmob.journalspace.com

    botticelli.journalspace.com

  2. Pingback: Mun blogi » Palvotaan Stockkaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *