Äkkijoukot tulevat

Flash flood on termi, jolle ei taida olla varsinaista suomenkielistä nimeä. Kyseessä on siis äkillinen ukkosmyrskyn tai muun rankkasateen aiheuttama tulva joka voi vaikka viedä tiellä ajavan auton mennessään. Meilläpäin yleensä vain kellarit tulvivat, onneksi.

Flash mob on taas tämän kesän muoti-ilmiö: yllättäen kokoontunut joukko ihmisiä, jotka tekevät jotain hassua. 300 ihmisen joukko kirjakaupassa kyselee olemattomia kirjoja, puhkeaa spontaaneihin suosionosoituksiin ja jatkaa sitten matkaansa. Satoja ihmisiä puistossa päästelemässä omia luonnon ääniä.

Outoa, turhaa ja hauskaa. Kuka järjestäisi Suomessa ensimmäisen flash mobin? Lisää aiheesta mm. cheesebikinissä ja Slashdotissa.

2 thoughts on “Äkkijoukot tulevat

  1. Flash Mobbeja ollaan jo järkkäämässä. Ehditkö mukaan ensimmäisten joukossa???

    suomenflashmob.journalspace.com

    botticelli.journalspace.com

  2. Pingback: Mun blogi » Palvotaan Stockkaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *