Tietokonekuulumisia

Kirjoittaja Sami, 31.7.2003

Tietokone tuli takaisin huollosta ja pahaenteiset ennusteet eivät käyneet toteen. Kovalevy oli tallella, mitään ei ollut hävinnyt ja korjattu kone toimii hienosti. Propsit Compaqille (tai HP:han se on nykyään). Ja tuuletinkin puhaltaa edelleen. Uhmaamme kohtaloa.

Melankolian Mikko julkisti BlogTopin – työkalun kaikille Top-listasta riippuvaisille. On hienoa nähdä uusien palveluiden kasvavan Pinserin ympärille. Propseja sinnekin!

Ulkona pauhaa taas iltapäiväukkonen, joten nyt pistokkeet irti seinästä, kone nukkumaan ja ulos ihastelemaan. Propseja sään haltijoille. (Propsi-sanan synnystä kertoo dfile aiemman jutun kommenteissa)

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.