Tanskalaiset osallistuvat

Myös Tanska osallistui Irakin sotaan lähettämällä paikan päälle avustuksia ja joukkoja. Persianlahdelle lähti mm. taistelulaiva ja sukellusvene. Lisäksi maajoukoilla oli mukanaan varusteina mm. lumilapioita ja ruohonleikkuri. Kaikista näistä on arvatenkin paljon hyötyä aavikkosodassa. [via Outoa Taigaa]

Kenellä muulla tuli mieleen kysymys: olisiko kyseessä tanskalaisten kiero passivinen vastarinta? :-)

One thought on “Tanskalaiset osallistuvat

  1. EX-rauhanturvaajana voin kertoa, ett lumilapio voi olla erittin tarpeellinen tykalu eteln aavikolla. Irakissakin tulee vuorilla lunta, mutta alempanakin tuo hiekka osaa olla uskomattoman ikv luonnonilmi. Ja kunnon lumilapio hakkaa paikallisten hiekkalapiot tehokkudessa mennen tullen.

    Ruohonleikkurista saa ktevsti vhn raskaamman tuulettimen isoon huoltokonttiin tai telttaan. Ei ole riippuvainen shknsytst, ja tehoakin riitt kunhan tert vaihtaa vhn turvallisempiin lapoihin. Eihn se mikn hiljainen ole eik jrin turvallinenkaan, mutta onpahan ainakin vhn nyttvmpi kodinkone :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *