Myllerrystä nuorten aikuisten mediamaailmassa

Joku Moon-TV lakkasi kuulemma näkymästä. En voi sanoa tuntevani kovin suurta surua, sillä en ole kertaakaan kyseistä kanavaa päässyt katselemaan. Vähän sama juttu on Yle Q:n, Radio Helsingin ja muiden urbaanien nuorten aikuisten kanavien kanssa… Niitäkin tulee kuunneltua vain rannikolle ajellessa. Sen siitä saa kun asuu väärässä paikassa – täällä susirajan takana me mummot ja paapat kuuntelemme humppaa ja valssia (paitsi että eipä sitäkään kuule enää mistään!).

Juu, tiedän että nuo radiokanavat kuuluvat netistä ja Q tulee vielä digiboxistakin, mutta valitettavasti digitaaliset auto- ja korvalappuradiot ovat vielä niin kovin harvinaisia. Radiota kun tulee harvemmin kuunneltua kotona sohvalla istuskellessa. On oikeastaan aika hämmentävää, miten näppärästi ihminen voi profiloida itsensä kaapeli-vai-satelliittiantenni -tyyppisillä valinnoilla. Tai asuinpaikan valinnalla…

3 thoughts on “Myllerrystä nuorten aikuisten mediamaailmassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *