Blogilistan FAQ julkaistu

Blogilistan syntymäpäivä lähestyy. Ensimmäinen versio listasta otettiin käyttöön 27.6. viime vuonna. Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon niin blogilistalla kuin sen ympärilläkin. Tällä hetkellä listaa (ja sen kautta löytyviä blogeja) seuraa liki 10000 kävijää kuukaudessa. Yleisöä siis riittää!

Lista saa meiltä yksivuotispäivän lahjaksi ikioman FAQ:n, eli listan usein kysytyistä kysymyksistä (vastauksineen). Siellä on kirjattuna lopultakin yhteen paikkaan ohjeet oman blogin saamisesta listoille, blogilistan upottamisesta omille sivuille, siitä mitä tehdään kun oman blogin tiedot eivät tahdo päivittyä ynnä paljosta muusta. Kannattaa siis käydä lukemassa. Linkki ohjeisiin löytyy tietysti myös blogilistan etusivulta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *