Tulivat ja sotkivat firmojen hakutulossijoittelun

Wiredin kirjoituksessa kerrotaan miten tärkeää yrityksille on saada sivunsa näkyviin mahdollisimman korkealla hakukoneiden tulossivuilla ja valitellaan sitä, kuinka blogit vievät nykyään yhä enemmän hakutuloksien arvokkaimpia kärkisijoja.

Me perhanan bloggaajat kun nimittäin käytämme sivuillamme laiteriippumatonta sisältöä kuvaavaa HTML:ää, muokkaamme ulkoasua tyylipohjien avulla, teemme sivurakenteestamme loogisen ja helposti indeksoitavan sekä vieläpä päivitämme sivujamme säännöllisesti ajankohtaisella ja relevantilla sisällöllä!

Miten ihmeessä nykyaikainen firma, joka on rakennuttanut sivunsa pikselintarkan kuvapohjaisen ulkoasun, Javascript- ja Flash-tehosteiden sekä monimutkaisia kertakäyttöosoitteita tuottavan sisällönhallintajärjestelmän ympärille, voi kertakaikkiaan pärjätä tällaisia epäreiluja kilpailukeinoja käyttävässä ympäristössä?

[via Heiko]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *