MSN todisti epluotettavuutensa

MSN todisti juuri epluotettavuutensa. En katsonut Hotmailejani snnllisesti, joten tunnukseni katosi, samoin kaikki sinne varastoidut shkpostit. Avatessani tunnusta uudelleen minulle tyrkytettiin vastaisen varalta maksullista palvelua.

Ehei, en osta. Miksi haluaisin kytt maksullista shkpostiosoitetta, joka lisksi ker vakuutteluista huolimatta valtavat vuoret spammia. Mit taas tulee maksuttoman mailin suunnitelmalliseen hvittmiseen, mielestni se kuvastaa erinomaisesti MSN:n etiikkaa. Pitk tunkkinne.

2 thoughts on “MSN todisti epluotettavuutensa

  1. oon kuullu et msn tulee heinkuun1pivst lhtien maksulliseksi.ei olis uskonu

  2. Voi v**** jos se tulee.. en oo maksamassa…
    On ne pjehut siell niin rahan tarpeessa… jne… voi ettt kyrsii tllnen pjaaska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *