MSN todisti epäluotettavuutensa

Kirjoittaja Riitta, 16.5.2003

MSN todisti juuri epäluotettavuutensa. En katsonut Hotmailejani säännöllisesti, joten tunnukseni katosi, samoin kaikki sinne varastoidut sähköpostit. Avatessani tunnusta uudelleen minulle tyrkytettiin vastaisen varalta maksullista palvelua.

Ehei, en osta. Miksi haluaisin käyttää maksullista sähköpostiosoitetta, joka lisäksi kerää vakuutteluista huolimatta valtavat vuoret spammia. Mitä taas tulee maksuttoman mailin suunnitelmalliseen hävittämiseen, mielestäni se kuvastaa erinomaisesti MSN:n etiikkaa. Pitäkää tunkkinne.

  Jutussa “MSN todisti epäluotettavuutensa” on 2 kommenttia:

  • tyttö says:

   oon kuullu et msn tulee heinäkuun1päivästä lähtien maksulliseksi.ei olis uskonu

  • minäpä vaan says:

   Voi v**** jos se tulee.. en oo maksamassa…
   On ne pääjehut siellä niin rahan tarpeessa… jne… voi etttä kyrsii tällänen pjaaska

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.