MSN todisti epäluotettavuutensa

MSN todisti juuri epäluotettavuutensa. En katsonut Hotmailejani säännöllisesti, joten tunnukseni katosi, samoin kaikki sinne varastoidut sähköpostit. Avatessani tunnusta uudelleen minulle tyrkytettiin vastaisen varalta maksullista palvelua.

Ehei, en osta. Miksi haluaisin käyttää maksullista sähköpostiosoitetta, joka lisäksi kerää vakuutteluista huolimatta valtavat vuoret spammia. Mitä taas tulee maksuttoman mailin suunnitelmalliseen hävittämiseen, mielestäni se kuvastaa erinomaisesti MSN:n etiikkaa. Pitäkää tunkkinne.

2 thoughts on “MSN todisti epäluotettavuutensa

  1. oon kuullu et msn tulee heinäkuun1päivästä lähtien maksulliseksi.ei olis uskonu

  2. Voi v**** jos se tulee.. en oo maksamassa…
    On ne pääjehut siellä niin rahan tarpeessa… jne… voi etttä kyrsii tällänen pjaaska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *