Bloggaajatapaaminen, osa II

No niin, Tampereen bloggaajatapaamisen aika lienee siis sovittu. Edellisen viestiketjun lopputuloksena päädyttiin lauantaihin 7.6. Mutta paikka ja ohjelma on vielä avoin joten eipäs jätetä keskustelua kesken…

Tähän asti ehdotettu: vakoilumuseo, Vapriikki, piknikki ja Hatanpään arboretum. Lisäksi Tampereelta löytyy myös Särkänniemi, Vaakon nakki ja lukuisia ravintoloita ja baareja, esim. Pispalan Pulteri, Salhojankadun Pub tai Vohvelikahvila. Ja sitten on toki Hervanta ja Ikuri.

6 thoughts on “Bloggaajatapaaminen, osa II

  1. Itse ehdottaisin niinkin “tyls” paikkaa kuin Srknniemi. Tulisipa sitten sekin tlt kes nhty :)

  2. Srknniemi ois tietty aika turvallinen vaihtoehto jos s sallisi. Voisi kyd pyrimss jossain hrveliss ja vlill lepuuttaa jossain. Toisaalta eip nuo perinteiset kahvilamiititkn huonoja ole, riippuu toki mit halutaan puuhata.

    Meik olisi saapumassa Helsingin suunnasta eli stadilaiset vaan kimppaan.

  3. No ainakin tuo Vohvelikahvila osui silmn ja en ihan ksittnyt ajatusta. Kahvila on niin pieni, ettei sinne mahdu murto-osaakaan, edes Pispalan blogaajista :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *