Bloggaajatapaaminen, osa II

No niin, Tampereen bloggaajatapaamisen aika lienee siis sovittu. Edellisen viestiketjun lopputuloksena päädyttiin lauantaihin 7.6. Mutta paikka ja ohjelma on vielä avoin joten eipäs jätetä keskustelua kesken…

Tähän asti ehdotettu: vakoilumuseo, Vapriikki, piknikki ja Hatanpään arboretum. Lisäksi Tampereelta löytyy myös Särkänniemi, Vaakon nakki ja lukuisia ravintoloita ja baareja, esim. Pispalan Pulteri, Salhojankadun Pub tai Vohvelikahvila. Ja sitten on toki Hervanta ja Ikuri.

6 thoughts on “Bloggaajatapaaminen, osa II

  1. Itse ehdottaisin niinkin “tylsää” paikkaa kuin Särkänniemi. Tulisipa sitten sekin tältä kesää nähtyä :)

  2. Särkänniemi ois tietty aika turvallinen vaihtoehto jos sää sallisi. Voisi käydä pyörimässä jossain härvelissä ja välillä lepuuttaa jossain. Toisaalta eipä nuo perinteiset kahvilamiititkään huonoja ole, riippuu toki mitä halutaan puuhata.

    Meikä olisi saapumassa Helsingin suunnasta eli stadilaiset vaan kimppaan.

  3. No ainakin tuo Vohvelikahvila osui silmään ja en ihan käsittänyt ajatusta. Kahvila on niin pieni, ettei sinne mahdu murto-osaakaan, edes Pispalan blogaajista :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *