Ei yhdeksän uutiset

Seuraa televisiovinkki kaapeli/satelliitti-tv:tä katsoville yökyöpeleille: tänä yönä klo 1:30 tulee BBC Primeltä klassinen Not The Nine O’Clock News. Kyseessä on 1980-luvun alun komediasarja, jossa näyttelivät sellaiset kuuluisuudet kuin Rowan “Mr. Bean” Atkinson sekä mm. Lunta Tupaan -sarjasta tutut Mel Smith ja Griff Rhys-Jones.

Kuten aina klassikkosarjoja hehkuttaessa, otan tässäkin riskin: joko kyseessä on oikeasti edelleen mainio ja ajan hammasta loistavasti kestänyt ohjelma, tai sitten jokainen puoli kahteen valvonut pitää telkkariohjelmamakuani kerrassaan tyhmänä ja tunnen itseni idiootiksi. Pian se nähdään. :-)

Päivitys: Huh – pelastuin kasvojen menetykseltä. Ei yhdeksän uutiset oli erittäin mainio ja nauru hersyi vielä 20 vuoden kuluttuakin.
Älkää muuten unohtako keskiviikkona Nelosella: Fast Shown uusia uunituoreita jaksoja!

2 thoughts on “Ei yhdeksän uutiset

  1. Oliko Fast Show tosiaan suomeksi “Ruuvit löysällä”? Typerä nimi. Meillä toimituksessa Fast Show muodostui aikoinaan kulttisarjaksi, jota vieläkin siteerataan, mutta kukaan ei käyttänyt siitä nimeä “Ruuvit löysällä”.

  2. Joo, oon 13 ja mun meillä on Ei Yhdeksän Uutisista Parhaat Palat 1 ja 2. Todella hyviä ja JAKSAA NAURATTAA AINA!!! Suosittelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *