Ei yhdeksän uutiset

Kirjoittaja Sami, 7.5.2003

Seuraa televisiovinkki kaapeli/satelliitti-tv:tä katsoville yökyöpeleille: tänä yönä klo 1:30 tulee BBC Primeltä klassinen Not The Nine O’Clock News. Kyseessä on 1980-luvun alun komediasarja, jossa näyttelivät sellaiset kuuluisuudet kuin Rowan “Mr. Bean” Atkinson sekä mm. Lunta Tupaan -sarjasta tutut Mel Smith ja Griff Rhys-Jones.

Kuten aina klassikkosarjoja hehkuttaessa, otan tässäkin riskin: joko kyseessä on oikeasti edelleen mainio ja ajan hammasta loistavasti kestänyt ohjelma, tai sitten jokainen puoli kahteen valvonut pitää telkkariohjelmamakuani kerrassaan tyhmänä ja tunnen itseni idiootiksi. Pian se nähdään. :-)

Päivitys: Huh – pelastuin kasvojen menetykseltä. Ei yhdeksän uutiset oli erittäin mainio ja nauru hersyi vielä 20 vuoden kuluttuakin.
Älkää muuten unohtako keskiviikkona Nelosella: Fast Shown uusia uunituoreita jaksoja!

  Jutussa “Ei yhdeksän uutiset” on 2 kommenttia:

  • JMTee says:

   Oliko Fast Show tosiaan suomeksi “Ruuvit löysällä”? Typerä nimi. Meillä toimituksessa Fast Show muodostui aikoinaan kulttisarjaksi, jota vieläkin siteerataan, mutta kukaan ei käyttänyt siitä nimeä “Ruuvit löysällä”.

  • Eräs says:

   Joo, oon 13 ja mun meillä on Ei Yhdeksän Uutisista Parhaat Palat 1 ja 2. Todella hyviä ja JAKSAA NAURATTAA AINA!!! Suosittelen.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.