Ei yhdeksän uutiset

Seuraa televisiovinkki kaapeli/satelliitti-tv:tä katsoville yökyöpeleille: tänä yönä klo 1:30 tulee BBC Primeltä klassinen Not The Nine O’Clock News. Kyseessä on 1980-luvun alun komediasarja, jossa näyttelivät sellaiset kuuluisuudet kuin Rowan “Mr. Bean” Atkinson sekä mm. Lunta Tupaan -sarjasta tutut Mel Smith ja Griff Rhys-Jones.

Kuten aina klassikkosarjoja hehkuttaessa, otan tässäkin riskin: joko kyseessä on oikeasti edelleen mainio ja ajan hammasta loistavasti kestänyt ohjelma, tai sitten jokainen puoli kahteen valvonut pitää telkkariohjelmamakuani kerrassaan tyhmänä ja tunnen itseni idiootiksi. Pian se nähdään. :-)

Pivitys: Huh – pelastuin kasvojen menetykselt. Ei yhdeksn uutiset oli erittin mainio ja nauru hersyi viel 20 vuoden kuluttuakin.
lk muuten unohtako keskiviikkona Nelosella: Fast Shown uusia uunituoreita jaksoja!

2 thoughts on “Ei yhdeksän uutiset

  1. Oliko Fast Show tosiaan suomeksi “Ruuvit lysll”? Typer nimi. Meill toimituksessa Fast Show muodostui aikoinaan kulttisarjaksi, jota vielkin siteerataan, mutta kukaan ei kyttnyt siit nime “Ruuvit lysll”.

  2. Joo, oon 13 ja mun meill on Ei Yhdeksn Uutisista Parhaat Palat 1 ja 2. Todella hyvi ja JAKSAA NAURATTAA AINA!!! Suosittelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *