Tapaamista Tampereella?

Muutamastakin suunnasta on esitetty ajatuksia uudesta bloggaajatapaamisesta. Koska aiemmat tapaamiset on pidetty aina Helsingissä, voisi olla vaihteeksi piristävää nähdä myös meitä maalaisblogittajia. Eli miltä kuulostaisi bloggaajatapaaminen Tampereella? Tänne ei ole pitkä matka juuri mistään… Kommentoikaa: olisiko kiinnostuneita tulijoita? Mikä olisi sopiva aika?

13 thoughts on “Tapaamista Tampereella?

 1. Helsingin bloggaajatapaamiset (ilmeisesti sellaisia on joskus jopa onnistuttu järjestämään) ovat kai aina olleet kahvilassa/baarissa. Ehdotan, että koska Tampereella on kaikkea ihmeellistä nähtävää kuten vakoilumuseo ja sumuvalkokangas, niin tapaaminen järjestettäisiin jossain tällaisessa paikassa.

 2. Jos on kaunis keli, tapaamiseen voisi liittyä eväiden (kosteiden tai ei) nauttimista jossain ulkosalla. Silloin Tottikin pääsisi ehkä mukaan ;)

 3. Jaah, onko Helsingissä ollut enemmän kuin yksi “virallinen” bloggaajatapaaminen? Saman työpaikan kaffihuoneessa hengailua ei lasketa! Tai niin, tapasinhan mäkin syksyllä Unessa.netin Villen ja Pornopolkan Semilian, kai senkin voi laskea blogitapaamiseksi ainakin puoliksi *paukuttelee henkseleitä*.

 4. Minulla on ehdotus. Yhdistetään ylläolevat ehdotukset. Ensin mennään vakoilumuseoon, jonka jälkeen on blogi-piknik Hatanpään arboretumissa (jonka T:relaiset tietävät olevan aivan museon vieressä).

  Mikäli ilma on /C:stä, kahviloita & kapakoita löytyy aina.

 5. Kuulostaa hyvältä. Tosin ehkä kannattaisi pitää se kuitenkin enemmän keskustassa, tuo vakoilumuseo kun on hiukan ehkä ‘piilossa’ siellä Hatanpäällä. Tai ainkin sen opastekyltti on suht. vaatimaton siinä risteyksessä, joten muualta mahdollisesti tulevat ei välttämättä aivan heti löydä oikeaan paikkaan.

 6. Jees, miksipä ei kunhan porukkaa tulee. Se meetup.comin blogimiitti oli tosiaan sillon joskus tuolla lasipalatsin kahvilassa. Ei meitä paikalla tainnu olla kuin kuusi tosin :)

  Olisihan se kiva nähdä poppoota vähän enemmänkin.

 7. Blogitapaaminen olisi kyllä varsin asiallista. Monien ihmisten blogeja on tullut tutkittua ja tutustuttua tähän hassuun alakulttuuriin myös oman blogin välityksellä. Ehkäpä bloggaajien blossotusta tulisi seurattua entistäkin aktiivisemmin, kun nimimerkeillä olisi naamat muistissa.

  Ehdotan ajaksi perjantaita 6.6. tai lauantaita 7.6. Jos saataisiin päivä lyötyä lukkoon, niin sitten on ehkä helpompi säätää tapaamispaikkaa Tampereen rajojen sisällä.

 8. Jees, päivä ja paikka lukkoon mahd. nopeasti niin voi alkaa keräilemään listaa jo siitä kuka tulee mistäkin. Voisi luoda esim. Helsingin päässä minimiitin ja matkustaa seuran kera sitten Tampereelle tms.

 9. Kannatetaan lauantaita 7.6. Perjantai on huono päivä, tahtoo aina deadlinet ja viikon vääntäminen olla vienyt mehut siinä määrin ettei jaksa lähteä enää ajelemaan suurta maailmaa kohti.

 10. Nuo päivät sopisivat minulle hyvin, ei ole väliä kumpi.

 11. Loistavaa, kaikki vain tänne Tampereelle esim. juuri tuolloin lauantaina 7.6, mutta muutkin päivät kyllä käyvät.

 12. 7.6. kuulostaa hyvältä. Voisi sopia Helsingistä päin tulevien kanssa yhteisen junan, jolla mennään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *