Pinseri 1 v.

Pinseri täyttää tänään vuoden! Aika on mennyt ohi kuin siivillä, mutta paljon on ehtinyt myös tapahtua. Juhlapäivä joka tapauksessa.

15 thoughts on “Pinseri 1 v.

  1. Oho! Onnea! Jotenkin hmrsti muistelin mys itse aloittaneeni samoihin aikoihin kun pinserist tuli pinseri. 24.4. nkjn tuli vuosi tyteen!

  2. Myhiset onnittelut minultakin! Kovin paljon on vuodessa saavutettu blogirintamalla, ja “blogikulttuuri” on saanut paljon julkisuutta mm. pministerimme taholta. Hyv, ett on olemassa tllinen Blogien koti, jonka kautta bloggaajat – ja miksei muutkin – voivat lyt hengenheimolaisiaan. Onnea viel kerran Pinseri!

  3. Myhiset onnittelut minultakin! Kovin paljon on vuodessa saavutettu blogirintamalla, ja “blogikulttuuri” on saanut paljon julkisuutta mm. pministerimme taholta. Hyv, ett on olemassa tllinen Blogien koti, jonka kautta bloggaajat – ja miksei muutkin – voivat lyt hengenheimolaisiaan. Onnea viel kerran Pinseri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *