15 thoughts on “Pinseri 1 v.

  1. Onnea synttärisankarille :)
    Oma blogini kahden päivän päästä vuoden vanha.

  2. Oho! Onnea! Jotenkin hämärästi muistelin myös itse aloittaneeni samoihin aikoihin kun pinseristä tuli pinseri. 24.4. näköjään tuli vuosi täyteen!

  3. Myöhäiset onnittelut minultakin! Kovin paljon on vuodessa saavutettu blogirintamalla, ja “blogikulttuuri” on saanut paljon julkisuutta mm. pääministerimme taholta. Hyvä, että on olemassa tälläinen Blogien koti, jonka kautta bloggaajat – ja miksei muutkin – voivat löytää hengenheimolaisiaan. Onnea vielä kerran Pinseri!

  4. Myöhäiset onnittelut minultakin! Kovin paljon on vuodessa saavutettu blogirintamalla, ja “blogikulttuuri” on saanut paljon julkisuutta mm. pääministerimme taholta. Hyvä, että on olemassa tälläinen Blogien koti, jonka kautta bloggaajat – ja miksei muutkin – voivat löytää hengenheimolaisiaan. Onnea vielä kerran Pinseri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *