8 thoughts on “Aikamatkailua tarjolla

  1. Silt vaikuttaa, ja varmaan pian saadaan telkkarissakin ihmetell aikamatkailun ihmeellisyytt.

  2. Juu, kyll toi .com on jonkin sortin rip-off ko. domainin omistajan taholta, kun ilmeisesti hittej on ruvennut tippumaan mys sinne. Virallinen Telian kampanjasaitti on tuossa yllmainitussa .info-osoitteessa.

    Nimim. Ehk jotain pient asian tiimoilta tietvn ;)

  3. aikakone.infoa rplttyni tuossa jokin aika sitten, tajusin, ett kyse on Telian ja Otto-automaatteja yllpitvn firman (jonka nime en nyt muista) yhteisty, josta oli lehdess joskus. Jossain vaiheessa nimittin Otto-automaatilla voi ostaa puheaikaa Telian liittymn. “Aikakone”, got it?

  4. Joo-o, ihmeteltiinkin taannoin ottomaatilla, mit se puheajan lataus siell teki. Eip ole meit varten, kiitos.

  5. Mithn seuraavaksi… Onhan siin Ottojen alkuvalikossa viel pari kohtaa tyhjn. Mit mahtaa muuten tapahtua, jos yritt ladata aikaa johonkin muuhun kuin Telian Prepaid-liittymn numeroon? Rohkea rotan sy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *