8 thoughts on “Aikamatkailua tarjolla

  1. Siltä vaikuttaa, ja varmaan pian saadaan telkkarissakin ihmetellä aikamatkailun ihmeellisyyttä.

  2. Juu, kyllä toi .com on jonkin sortin rip-off ko. domainin omistajan taholta, kun ilmeisesti hittejä on ruvennut tippumaan myös sinne. Virallinen Telian kampanjasaitti on tuossa yllämainitussa .info-osoitteessa.

    Nimim. Ehkä jotain pientä asian tiimoilta tietävänä ;)

  3. aikakone.infoa räplättyäni tuossa jokin aika sitten, tajusin, että kyse on Telian ja Otto-automaatteja ylläpitävän firman (jonka nimeä en nyt muista) yhteistyö, josta oli lehdessä joskus. Jossain vaiheessa nimittäin Otto-automaatilla voi ostaa puheaikaa Telian liittymään. “Aikakone”, got it?

  4. Joo-o, ihmeteltiinkin taannoin ottomaatilla, mitä se puheajan lataus siellä teki. Eipä ole meitä varten, kiitos.

  5. Mitähän seuraavaksi… Onhan siinä Ottojen alkuvalikossa vielä pari kohtaa tyhjänä. Mitä mahtaa muuten tapahtua, jos yrittää ladata aikaa johonkin muuhun kuin Telian Prepaid-liittymän numeroon? Rohkea rotan syö!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *