Sininen taivas

Laiska sunnuntaipäivä, sininen taivas, aurinkoa. Totin ulkoilulenkki sujui jo sandaaleissa ilman takkia. Pihakeinussa oli mukava istuskella siemailemassa kahvia. Puutarhassa on enää muutama jäinen paikka varjoisessa nurkassa. Keltaisenruskeasta nurmikosta tunki esiin pienenpieniä vihreitä korsia. Yksi kukkanenkin punnersi jo esiin keskeltä pihaa ja sitruunankeltaiset perhoset lepattivat puskissa. Kevään ja alkukesän soundtrack ulkona on kymmenien lintujen jatkuva liverrys.

Dive into mark juhlisti sitä, että blogiin lähetettyjen kommenttien määrä kasvoi suuremmaksi kuin kirjoitusten määrä. Pinserissä näin on ollut aina (kröhöm): tällä hetkellä juttuja on 538 ja kommentteja jo 872. Sen kunniaksi tein kuten mark ja rakensin sivun, josta voi lukea suoraan viisitoista viimeisintä kommenttia. Pysyvä linkki siihen löytyy oikean reunan navigointipalkista. Tällä hetkellä Pinserin keskustelut pyörivät kovasti nuorekkaissa aiheissa, saapa nähdä miten tulevaisuudessa.

Sunnuntaista alkoivat myös Pinserin yksivuotisjuhlaviikot. Ensimmäinen Movable Typen asennus Pinseriin oli 20.4.2002. Ensimmäisen virallisen jutun vuosipäivään ja siihen viralliseen syntymäpäivään on vielä toista viikkoa.

One thought on “Sininen taivas

 1. Argh, mit peeloja tllkin on. Otteita kommenttisivulta:

  “Moi kundifrendi halukkaat!!! Kirjottakaa shkpostii mulle,niin annan sen puhelinnumeron.”

  “peelo todella tarkoittaa miehen sukupuolielint mustalaisten kielell ei ole mikn urbaani legenda itse kuulin sanan jo viiskytluvun lopulla eli ei siis ole edes mikn uusi sana”

  “Harry Potterit on tosi hyvi!!!!M pistin vlit poikki mun kundifrendin kans!!!!Onx kelleen muulle kynny sillee???????Ottakaa kantaa!!!!!M etsin nyt uutta kundifrendii!!!!!Halukkaat lhettk shkpostii!!!Annan heti mun puhelinnumeron niin voitte soitella!!!!”

  “Noi Erkki ja Veli-Paavo ei kyl osaa oikein kirjottaa!!!!!Jos ootte samaa mielt kirjottakaa ihmeess tnne!!!!”

  jne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *