Kulttuurisodat

Amis fileistä [sic] on tullut jo klassikko. Näillä sivuilla voit tutustua salihousujen, sätkien ja japanilaisten autojen maailmaan.

Amislaiset eivät kuitenkaan jääneet toimettomana seuraamaan sivusta heihin kohdistettua pilkkaa, vaan iskivät takaisin Kaatakaa lukiot suomenmaasta -sivuilla.

Kulttuurin välinen sota oli alkamassa. Mutta voih! Sitten molemmat sivut hiljenivät eikä niitä ole enää päivitetty. Olen pettynyt.

Jostain syystä blogeissakin viritelty humanistit vs. positivistit -sota ei ole läheskään yhtä hauska.

4 thoughts on “Kulttuurisodat

  1. Ei ihme, ett amislaiset ovat katoava luonnonvara ja sivut hiljenemss. Nm kielellisesti, sosiaalisesti ja yleisesti lahjattomat pojathan ovat nykyn YLIOPISTOLAISIA, vrt. “Teknillinen yliopisto” (lue: “teku, amis”. Mik mainio tapa paukuttaa kaikkien phn, ett YLIOPISOT ovat lllrikamaa, entisi amiksia ja hierarkiassa alempana kuin TEKNISET KORKEAKOULUT.
    Hauska muuten, ett kun tyhmi nuorukaisia ei muuten saada psemn YLIOPISTOON, heidn yksinkertaiset opinahjonsa muutetaan YLIOPISTOIKSI. Siin on humanisteille lis ihmettelemist. Ei sen niin vli osaako lukea, kunhan osaa hiukan mitata ja laskea, niin jo on amislainenkin YLIOPISTOSSA:

  2. humanistien on ihan turha yhtt koska go-klubin symbolianalyytikot ovat huomispivn eliitti.

  3. Hyv Kuhlakaan, eiks “Teknillinen yliopisto” ole entinen Tampereen Teknillinen Korkeakoulu (TTKK)? Entinen “Teku” puolestaan on nykyn Teknillinen ammattikorkeakoulu. On totta, ett niss nimenmuutoksissa on vaikea pysy perss.
    Olisi mys kiintoisaa tiet, miss mrin nimenmuutokset todellisuudessa heijastelevat opetuksen tasoa, ja miss mrin ne ne kuvaavat kyturjomaista pyrky yls hierarkian portaita.

  4. Neener on tainnut omaksua terminologiansa ( ja asennoitumisensa ) suoraan Ilkka Kokkariselta, vai mit? Kuule, tm nykyinen teknokraattien NIIN KUTSUTTU eliitti on tnn pinnalla ja huomenna pohjalla. Todellinen sivistys sen sijaan on ihan jotakin muuta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *