Kulttuurisodat

Amis fileistä [sic] on tullut jo klassikko. Näillä sivuilla voit tutustua salihousujen, sätkien ja japanilaisten autojen maailmaan.

Amislaiset eivät kuitenkaan jääneet toimettomana seuraamaan sivusta heihin kohdistettua pilkkaa, vaan iskivät takaisin Kaatakaa lukiot suomenmaasta -sivuilla.

Kulttuurin välinen sota oli alkamassa. Mutta voih! Sitten molemmat sivut hiljenivät eikä niitä ole enää päivitetty. Olen pettynyt.

Jostain syystä blogeissakin viritelty humanistit vs. positivistit -sota ei ole läheskään yhtä hauska.

4 thoughts on “Kulttuurisodat

  1. Ei ihme, että amislaiset ovat katoava luonnonvara ja sivut hiljenemässä. Nämä kielellisesti, sosiaalisesti ja yleisesti lahjattomat pojathan ovat nykyään YLIOPISTOLAISIA, vrt. “Teknillinen yliopisto” (lue: “teku, amis”. Mikä mainio tapa paukuttaa kaikkien päähän, että YLIOPISOT ovat lällärikamaa, entisiä amiksia ja hierarkiassa alempana kuin TEKNISET KORKEAKOULUT.
    Hauska muuten, että kun tyhmiä nuorukaisia ei muuten saada pääsemään YLIOPISTOON, heidän yksinkertaiset opinahjonsa muutetaan YLIOPISTOIKSI. Siinä on humanisteille lisää ihmettelemistä. Ei sen niin väliä osaako lukea, kunhan osaa hiukan mitata ja laskea, niin jo on amislainenkin YLIOPISTOSSA:

  2. humanistien on ihan turha öyhöttää koska go-klubin symbolianalyytikot ovat huomispäivän eliittiä.

  3. Hyvä Kuhlakaan, eikös “Teknillinen yliopisto” ole entinen Tampereen Teknillinen Korkeakoulu (TTKK)? Entinen “Teku” puolestaan on nykyään Teknillinen ammattikorkeakoulu. On totta, että näissä nimenmuutoksissa on vaikea pysyä perässä.
    Olisi myös kiintoisaa tietää, missä määrin nimenmuutokset todellisuudessa heijastelevat opetuksen tasoa, ja missä määrin ne ne kuvaavat ökyturjomaista pyrkyä ylös hierarkian portaita.

  4. Neener on tainnut omaksua terminologiansa ( ja asennoitumisensa ) suoraan Ilkka Kokkariselta, vai mitä? Kuule, tämä nykyinen teknokraattien NIIN KUTSUTTU eliitti on tänään pinnalla ja huomenna pohjalla. Todellinen sivistys sen sijaan on ihan jotakin muuta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *