Päivän sekalaiset

Lumet sulavat kovaa vauhtia. Etelässä valkoiset pinnat alkavat olla jo suhteellisen harvinaisia, kun taas täällä pohjoisessa vasta ihastellaan lumen alta paljastuvia nurmikoita.

Suomen ympäristöhallinto seuraa tänäkin vuonna satelliittikuvista lumen sulamistilannetta. Liki päivittäin uusiutuvien kuvien seuraamisessa on – jos ei ihan suuren urheilujuhlan, niin ainakin kevätjuhlan tuntua. Tämän ja viime vuoden kuvia vertailemalla huomaa, että emme ole sulamistilanteessa ihan viime kevään tasolla mutta toisaalta emme pahasti jäljessäkään.

Päivän muita vastaantulleita erikoisia linkkejä:

World Landmarksin käsitys Helsingin nähtävyyksien sijainnista on vähintäänkin outo. Jos Keravan suunnasta löytyy “Sonoma housea” etsiviä turisteja, älkää siis ihmetelkö. (Sumpille kiitokset, tämä oli tänään jo toinen häneltä näpistetty linkki)

Pimple.tv tarjoilee hassuja lyhytelokuvia vaikkapa maililiitteinä läheteltäväksi. Aihepiiri osoittaa huonohkoa makua, joten pienempien lasten on hyvä katsoa niitä aikuisen kanssa tai ainakin salaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *