Pienet punaiset ja vihreät valot

Kirjoittaja Sami, 10.4.2003

Saleh kirjoittaa:

Everything nowadays has a little led light on it to make sure you can tell at a glance that it’s all powered up and ready to do some stuff. The dvd player has a little light to let me know that it’s turned off. Fucking showoff. From what I can tell the only point of this is to help thieves find it in the dark.

Olen samaa mieltä. Tällä vauhdilla emme tarvitse enää ensi vuonna joulukuusta. Kun olen menossa nukkumaan ja sammutan valot, pienet punaiset ja vihreät lamput kertovat että koti valvoo ympärillä. Digiboxissa on kaksi valoa. Se on niin nykyaikainen.

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.