Sijoitusmaailmasta

Heh, en ole tainnut ennen kirjoittaa kolmea kirjoitusta putkeen samasta asiasta. Blogshares on jostain syystä tempaissut minut mukaansa: aina silloin tällöin tulee käytyä tarkistamassa mitä osakesalkulleni kuuluu. Vihjeitä hyvistä ohjelmistoista salkun hallintaan vastaanotetaan :-)

Päivän kuuma vihje: Rispektin osakkeita on näemmä jaossa ilmaiseksi, niin kauan kuin tavaraa riittää. Deliriumiallekin ennustan nousua (ainakin nyt kun sen linkki on mainittu Pinserissä). Suomalaiset Blogsharesissa listatut blogit saavat muuten Pinserin etusivun oikean laidan blogilistan ansiosta automaattisen parinkymmenen taalan arvoisen linkin omaan blogiinsa, kunhan vain muistavat kirjoittaa päivittäin.

One thought on “Sijoitusmaailmasta

  1. Ihan jalomielisyyttni jtin ne 1000 osaketta muiden kahmittaviksi.

    Pinserin blogilista on ihana itsen ruokkiva ketju: joka kerta, kun Blogsharesiin tulee mukaan uusi listalla oleva blogi, yksittisen Pinserist lhtevn linkin arvo laskee. Toisaalta lhes kaikki listatut blogit linkittvt Pinseriin, jolloin sen arvo nousee entisestn – ja tt kautta lhtevien linkkien arvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *