Sijoitusmaailmasta

Heh, en ole tainnut ennen kirjoittaa kolmea kirjoitusta putkeen samasta asiasta. Blogshares on jostain syystä tempaissut minut mukaansa: aina silloin tällöin tulee käytyä tarkistamassa mitä osakesalkulleni kuuluu. Vihjeitä hyvistä ohjelmistoista salkun hallintaan vastaanotetaan :-)

Päivän kuuma vihje: Rispektin osakkeita on näemmä jaossa ilmaiseksi, niin kauan kuin tavaraa riittää. Deliriumiallekin ennustan nousua (ainakin nyt kun sen linkki on mainittu Pinserissä). Suomalaiset Blogsharesissa listatut blogit saavat muuten Pinserin etusivun oikean laidan blogilistan ansiosta automaattisen parinkymmenen taalan arvoisen linkin omaan blogiinsa, kunhan vain muistavat kirjoittaa päivittäin.

1 thought on “Sijoitusmaailmasta

  1. Ihan jalomielisyyttäni jätin ne 1000 osaketta muiden kahmittaviksi.

    Pinserin blogilista on ihana itseään ruokkiva ketju: joka kerta, kun Blogsharesiin tulee mukaan uusi listalla oleva blogi, yksittäisen Pinseristä lähtevän linkin arvo laskee. Toisaalta lähes kaikki listatut blogit linkittävät Pinseriin, jolloin sen arvo nousee entisestään – ja tätä kautta lähtevien linkkien arvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *