Vielä blogipörssistä

Kirjoittaja Sami, 31.3.2003

BlogShares-pelistä vielä: Jos oma blogisi ei näy listoilla, hätä ei ole tämän näköinen. BlogShares tunnistaa blogit weblogs.com-palvelussa luetteloiduista. Monet blogisoftat (esimerkiksi Movable Type) lisäävät blogisi automaattisesti listoille aina kun kirjoitat uuden jutun. Mutta jos ohjelmasi ei siihen pysty, tai ko. ominaisuus ei ole sinulla päällä, voit myös lisätä blogisi tuonne käsin käyttämällä lomaketta. Silloin pääset myös automaattisesti myös mukaan BlogSharesin listoille.

Pinserillä ei voi vieläkään tehdä kauppaa, sillä BlogSharesin mielestä sillä ei ole vielä tarpeeksi markkina-arvoa. Arvoa nostavat sisääntulevat linkit tunnetuista blogeista (ja niitähän taas tulee kun listailette omia blogejanne listoille ;-)

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.