Aprillipäivä meni

Aprillipäiväkin ehti sitten mennä. Tänä vuonna tase menikin negatiivisen puolelle, sillä minua höynäytettiin pari kertaa oikein kunnolla kun taas omat yritykseni eivät juurikaan tuottaneet tulosta. Tarkoituksena oli jymäyttää Pinserinkin lukijoita jollain hauskalla, mutta emme keksineet mitään tarpeeksi hyvää. Ensi vuonna sitten…

Sitä odotellessa: kaikkien aikojen 100 parasta aprillipilaa. Tämän aprillipäivän mediatapahtumasta Internetissä vastasi varmaankin Slashdot, jossa jo perinteeksi muodostunut aprillipäivän verkkostandardi (tänä vuonna: TCP/IP-headereihin lisätään turvabitti) raportoitiin viisi kertaa. Näemmä muillakin oli vaikeuksia keksiä hauskoja aprillipiloja. MIT sen sijaan on perinteisesti keksinyt näyttäviä ja hauskoja piloja – muulloinkin kuin aprillipäivinä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *