Finaalissa ollaan

Kirjoittaja Sami, 13.3.2003

Jee, Blogilista pääsi Re: Big One 03 -kilpailun finalistien joukkoon kategoriassa “Paras ei-kaupallinen verkkopalvelu”. Pidetään peukkuja että raati on suosiollinen voittajia valittaessa. Olemme kyllä kovassa seurassa – jokainen osallistujista olisi varmasti pokaalin ansainnut. Blogimaailmastakin on tuttuja nimiä joukossa. Ilman Käytöskukan Hinkun yllytystä tässä ei oltaisi – kiitoksia vain :-)

  Jutussa “Finaalissa ollaan” on 3 kommenttia:

  • Hinku says:

   Jiphei! Blogilistahan on aivan selkeästi ja kiistatta yksi parhaista tänä vuonna ilmaantuneista ei -kaupallisista verkkopalveluista, mutta kylläpä on sangen heterogeenistä saittia tuossakin sarjassa. Monellekin noista soisi kyllä jonkinlaisen tunnustuksen.

   Aiotteko jalkautua Treelta tuonne loppugaalaan? Mietin itsekin, josko menisi paikalle pällistelemään, mutta toisaalta, moinen kemu voisi aiheuttaa vakavia takautumia uusmedia/it-ala -kokeiluista toipuvalle.

   Onnea ja paukkuja, siis peukkuja teille,
   t.Hinku, Käytöskukka yhä opintojen takia talviunilla.

  • vm says:

   Onnea!

  • kalaktika says:

   onneksi olkoon! toivottavasti voitto napsahtaa kotiin.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.