Finaalissa ollaan

Jee, Blogilista pääsi Re: Big One 03 -kilpailun finalistien joukkoon kategoriassa “Paras ei-kaupallinen verkkopalvelu”. Pidetään peukkuja että raati on suosiollinen voittajia valittaessa. Olemme kyllä kovassa seurassa – jokainen osallistujista olisi varmasti pokaalin ansainnut. Blogimaailmastakin on tuttuja nimiä joukossa. Ilman Käytöskukan Hinkun yllytystä tässä ei oltaisi – kiitoksia vain :-)

3 thoughts on “Finaalissa ollaan

  1. Jiphei! Blogilistahan on aivan selkesti ja kiistatta yksi parhaista tn vuonna ilmaantuneista ei -kaupallisista verkkopalveluista, mutta kyllp on sangen heterogeenist saittia tuossakin sarjassa. Monellekin noista soisi kyll jonkinlaisen tunnustuksen.

    Aiotteko jalkautua Treelta tuonne loppugaalaan? Mietin itsekin, josko menisi paikalle pllistelemn, mutta toisaalta, moinen kemu voisi aiheuttaa vakavia takautumia uusmedia/it-ala -kokeiluista toipuvalle.

    Onnea ja paukkuja, siis peukkuja teille,
    t.Hinku, Kytskukka yh opintojen takia talviunilla.

  2. onneksi olkoon! toivottavasti voitto napsahtaa kotiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *