2 thoughts on “Toinenkin finaali

  1. Hmm.. tarviikohan tss gallupissa olla cookiet pll. Joko ei, tai sitten rikkaruoholla on jossain valtava kannattajaryps, joka her lauantaisin puoli 11. Puolessa atunnissa rikkaruohon kannataus nousi 16 prossasta 42:een samalla kun ni tuli sata lis. Ihme juttu, varsinkin kun saitti pivitettiin viimeksi viime vuonna.

  2. Muistaakseni Verkkoyhteydesskin havaittiin jossain vaiheessa, ett nestystulos oli krkkerity. Parasta kotisivua eivt lopuksi valinneetkaan nestjt, vaan ties kuka. Ei YLE:n kirkkaimpia hetki.

    Nykyn Suomen paras kotisivu on tietenkin !Absolute Truth. Aikaa sstkseni tein valinnan itse. Palkinnot voi jtt onttoon tammeen, isoon metsn, tysikuun aikaan, mink tahansa parittoman kuukauden perjantaina 13. pivn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *