Toinenkin finaali

Kirjoittaja Sami, 15.3.2003

Perjantai onkin ollut Pinserin juhlapäivä – olemme näemmä myös yksi viidestä finalistista Yle:n Verkkoyhteys-ohjelman Suomen paras kotisivu -kisassa. Pinseri pakahtuu ylpeydestä!

Tuon kisan voittajan valitsee yleisö äänestämällä ehdokkaita Verkkoyhteyden sivuilla. Hyvät lukijat, tiedätte mitä tehdä.

  Jutussa “Toinenkin finaali” on 2 kommenttia:

  • Kuhlakaan says:

   Hmm.. tarviikohan tässä gallupissa olla cookiet päällä. Joko ei, tai sitten rikkaruoholla on jossain valtava kannattajarypäs, joka herää lauantaisin puoli 11. Puolessa atunnissa rikkaruohon kannataus nousi 16 prossasta 42:een samalla kun ääni tuli sata lisää. Ihme juttu, varsinkin kun saitti päivitettiin viimeksi viime vuonna.

  • Kuhlakaan says:

   Muistaakseni Verkkoyhteydessäkin havaittiin jossain vaiheessa, että äänestystulos oli kräkkeröity. Parasta kotisivua eivät lopuksi valinneetkaan äänestäjät, vaan ties kuka. Ei YLE:n kirkkaimpia hetkiä.

   Nykyään Suomen paras kotisivu on tietenkin !Absolute Truth. Aikaa säästääkseni tein valinnan itse. Palkinnot voi jättää onttoon tammeen, isoon metsään, täysikuun aikaan, minkä tahansa parittoman kuukauden perjantaina 13. päivänä.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.