2 thoughts on “Toinenkin finaali

  1. Hmm.. tarviikohan tässä gallupissa olla cookiet päällä. Joko ei, tai sitten rikkaruoholla on jossain valtava kannattajarypäs, joka herää lauantaisin puoli 11. Puolessa atunnissa rikkaruohon kannataus nousi 16 prossasta 42:een samalla kun ääni tuli sata lisää. Ihme juttu, varsinkin kun saitti päivitettiin viimeksi viime vuonna.

  2. Muistaakseni Verkkoyhteydessäkin havaittiin jossain vaiheessa, että äänestystulos oli kräkkeröity. Parasta kotisivua eivät lopuksi valinneetkaan äänestäjät, vaan ties kuka. Ei YLE:n kirkkaimpia hetkiä.

    Nykyään Suomen paras kotisivu on tietenkin !Absolute Truth. Aikaa säästääkseni tein valinnan itse. Palkinnot voi jättää onttoon tammeen, isoon metsään, täysikuun aikaan, minkä tahansa parittoman kuukauden perjantaina 13. päivänä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *