Suuri logokilpailu

Kirjoittaja Riitta, 12.3.2003

Pinseri julistaa suuren logokilpailun. Tee Pinserille mojova logo. Voittajalle toimitetaan kirjapaketti (kattavat, suomenkieliset opukset aiheista ReDesign eli sivustojen uusiminen ja MySQL-tietokantojen teko, molemmat vasta painoon menossa). Jos kisa on tiukka, saatamme toimittaa yllätyspalkintojakin!

Dedis 30.4. 2003. Logoehdotukset saa lähettää osoitteeseen kisa@pinseri.com. Pistä mukaan joko liite (.jpg) tai URL aineistoon sekä yhteystietosi. Raatina toimivat Pinserin tekijät, ja varaamme oikeuden käyttää palkittuja ehdotuksia blogissamme. Mainetta ja kunniaa jaossa!

    Jutussa “Suuri logokilpailu” on yksi kommentti:

    • nimim. yksi monien puolesta says:

      Koska tulokset esitetään? Jo kaksi päivää ajatusaikaa annettu.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.