Back in business

Pinserin kaikkien toimintojen pitäisi olla nyt jälleen normaalisti tuotantokäytössä. Blogilista päivittyy jälleen normaaliin tapaansa kerran tunnissa. Päivän pamauksen tietoja ei ole palautettu automaattisesti, vaan sen sijaan kaikilla käyttäjillä jotka eivät vielä ehtineet tehdä kevätsiivousta on mahdollisuus hakea tietonsa varmuuskopiosta (lisäohjeita Päivän Pamauksen sivuilla). Viittauslogit ovat alkaneet jälleen laskea hittejä. Ja top-lista on suursiivouksen jälkeen asettunut uuteen asuunsa – jotkut nousivat, jotkut tippuivat.

Kiitokset myös Nebulan henkilökunnalle: ongelmissa saamani apu oli nebulamaiseen tapaan erittäin nopeaa ja asiantuntevaa. Ongelmiin suhtauduttiin kaikin puolin asiallisesti eikä hampaankoloon jäänyt mitään. Eli edelleen pysymme tyytyväisinä asiakkaina. Tietokannan katoaminen aiheutti hämmästystä puolin ja toisin: palvelinpäivityksien ei nimittäin olisi pitänyt koskeakaan koko Perlin suuntaan. Mutta kuten kaikki tiedämme, aina roiskuu kun rapataan.

2 thoughts on “Back in business

  1. Min kyll haluan tuota koko vahtauskisaa selostamaan Paavo Noposen. Muuten tunnelma ei vlity.

  2. Tss yll lukiessa olin muuten suorastaan liikuttunut siit kuinka blogilistan ja pivn pamauksen pyshtyminen aiheutti mullistuksia blogimaailmassa… Ett joku oikeasti kytt niit :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *