Päivän pamaus korjattavana

Kirjoittaja Sami, 18.2.2003

Hmm, heti kun on vähän pidempään poissa Pinserin äärestä, alkaa tapahtua… Päivän pamaus on tällä hetkellä rikki. Nebulan viime yön huoltotoimenpiteet ovat näemmä aiheuttaneet Perlin tietokantaformaatin muuttumisen ja päivitysohjelmien säännöllisen toiminnan loppumisen. Korjailen tilannetta juuri – kaiken datan pitäisi olla kuitenkin vielä tallessa.

Tästä seuraa kuitenkin nyt pientä päänvaivaa, sillä jo 60 käyttäjää on tehnyt itselleen uudet tiedot pamauksessa. Pienoinen kevätsiivous siis :-) En toki halua hävittää kenenkään uusia datoja, joten luulen että teen ohjelmiston jonka avulla halukkaat voivat palauttaa varmuuskopiosta aiemmat tietonsa. Jos olet Päivän Pamauksen käyttäjä, voit halutessasi aloittaa “alusta uudelleen” samalla tunnuksella. Tai toinen vaihtoehto on odottaa tovi ja saat vanhat tietosi takaisin. Pyrin saamaan tämän toimintaan vielä tänään.

Päivitys rikkoi näemmä Pinseristä kasapäin muutakin – palailen tarkemmin asiaan kun saan selviteltyä mikä on hajonnut ja miten se korjataan.

    Jutussa “Päivän pamaus korjattavana” on yksi kommentti:

    • Sitä vain, että Plöki tosiaankin lähtee tauolle. Vaihdan kieltä, tästedes kirjoitan osoitteessa SvenskaBlog.blogspot.com
      pitämääni blogiin “Anteckningsblocket”.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.