Ole valmis

Ready USA:ssa alkoi tänään uusi mainoskampanja, “Ready”, joka kehoittaa kansalaisia varautumaan terroristien hyökkäyksiin. Kampanjaan liittyy saitti, joka kertoo ohjeita hyökkäyksien varalle. Sikäläiset ovat näemmä todella peloissaan. Toisaalla viranomaiset kuitenkin koko ajan kehoittavat olemaan kuin mitään erikoista ei olisi tapahtumassa.

Juliste tuo minulle mieleen toisen maailmansodan propagandajulisteet.

Pienenä positiivisena sivuvaikutuksena hyökkäykseen valmistautuvat kansalaiset saavat talouden pyörät pyörimään pikkuriikkisen nopeammin ostaessaan kaasunaamareita, päivittäessään ruokavarastoja, nostaessaan itselleen varakäteiskassan ja pitäessään auton tankattuna.

Heiko juttelee samasta asiasta ja esittää pointin: “Being a child of the Cold War, growing up in Germany, having been through Military Service at an anti-bio-chemical-warfare battalion, maybe I have just gotten used to the imminent threat of nuclear attacks. But I still don’t see where the duct tape comes in…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *