Eroon spammista

Siitä lähtien kun siirsin yksityispostini Nebulassa sijaitsevaan postilaatikkoon, olen tuskaillut minulle tulvivan spammin kanssa. Elin siinä käsityksessä että kyseiselle palveluntarjoajalle ei voisi roskapostisuodatinta asentaa ja että mainospostin kanssa olisi vain opittava elämään. Tämä viikko osoitti minun olleen tuplaten väärässä.

Ensimmäisenä huomasin Mozillasta ilmestyneen uuden version. Kyseessä on vasta alpha-, eli kokeiluversio uudesta 1.3:sta, mutta jo nyt sen sähköpostiohjelmassa on koekäytössä spammisuodatin. Ensimmäisten kokeilujen perusteella suodatin vaikuttaa toimivan kerrassaan mainiosti, joten luulenpa löytäneeni itselleni uuden sähköpostiohjelman. Nettisurffailuunhan käytetään toki edelleen huippunopeaa Phoenixia.

Se toinen suuri havainto oli äkillinen valaistuminen siitä, että Nebulassa voi sittenkin käyttää procmailia ja sen myötä lukuisaa joukkoa toinen toistaan parempia roskapostisuodattimia. Hyvät kokemukseni muutenkin mainiosta palvelusta kasvoivat taas yhdellä.

Loppuun viel pivn loppukevennys Yahoosta. Jostain syyst siell oleva shkpostiosoitteeni on osoittautunut oikeaksi spammimagneetiksi. Tai no, syyhn on tietysti se, ett annan samik@yahoo.com -osoitteen vastauksena kaikkiin vhnkin epilyttviin shkpostiosoitetta uteleviin lomakkeisiin.

Tyhjensin postilaatikkoni perjantaina. Tilanne tll hetkell?

You have 92 unread messages:
Inbox (18), Bulk (74)

Kaikki roskaa.

2 thoughts on “Eroon spammista

  1. Itsellni on Internetiss jaettavaksi tarkoitetut mailiosoitteet yahoossa, hotmailissa ja mail.com:issa. Hotmail ker niist selvsti eniten spammia vaikka kytn sit en aniharvoin. Epilen ett hotmail silloin tllin lihottaa kassaansa myymll spmmreille massapostituksia.

    Epilyttviin lomakkeisiin olen nykyn laittanut ern edesmenneen uusmediayrityksen mailiosoitteen joka kuului ystvlleni (anteeksi korho).

    #mab

  2. Haloo piv!

    Hotmail-kaupasta

    Mulla on kokeilut meneilln. kolme hotmail-osoitetta. Kaikki yksityiskytss mutta varjeltu eri tavalla. Ne on ollu kolme vuotta ja siihen varjeltuneimpaan ei ole vielkn tullu muuta kun Hotmailin oma jsenposti ja itseni lhetmt muutamat koesanomat. Siihen jonka laitan lomakkeisiin, tulee satoja viikossa. Ja kolmas on rauhallisempi, ja siihen tulee eri spammit kun toiseen. En oikein sitten usko ett hotm. myy koko osoitteistonsa spmmreille. No syyns sillkin, ett ilmoittaako olevansa tytn senegalilainen kyh, vai american boss with $$$, siis asuinpaikka ja asema toki otetaan huomioon kun mainoksia lhetetn. Toki Suomeenkin rekisterityyn osoitteeseen tulee paljon sellaista postia, jonka tarjoukset ovat kuitenkin for US residency only. http://www.rn-com on suomenkielinen, asiallinen, eik sinne ilmesty mitn ylimrist. samoin http://www.susiraja.net ja siniristi.net. Sielt ko ottaa postitoimiston niin ei tuu romuja jollei itse levittele osoitteitaan. Morjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *