Jave

Kirjoittaja Sami, 24.11.2002

Jave: klikkaa suuremmaksi Olet varmaan joskus tehnyt tai nähnyt ASCII-grafiikkaa: kuvia, jotka lähemmällä tarkastelulla paljastuvatkin koostuvaksi kirjaimista. Todelliset hakkerit tekevät ASCII-kuvat tietysti käsin kirjoittamalla, mutta meille muille on nyt tarjolla Jave.

Tämä mainio ohjelma toimii kuin Photoshop konsanaan – voit piirtää, maalata, värittää ja tehdä erilaisia efektejä. Eikä siinä vielä kaikki! Sen lisäksi ohjelmassa on myös 3D-mallinnusohjelma, fraktaaligeneraattori sekä matemaattisten kaavojen ja animaatioiden teko-ohjelma. Kaikki ASCII:na. Ja voit tietysti ladata vanhat kuvasi ja muuttaa ne ASCII-muotoon. Jaskalle propsit mainion linkin löytämisestä.

    Jutussa “Jave” on yksi kommentti:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.