Generaattoreita

Kirjoittaja Sami, 24.11.2002

Akuaku vihjaisi Communications From Elsewhere -sivustosta, josta löytyy hauskoja tekstigeneraattoreita. Postmodernien tutkielmien generaattoria on ihasteltu Riitan kotisivulla jo pitkään, mutta tarjolla on näemmä nykyään myös muutakin kivaa kuten bändinimigeneraattori ja nuorisorunogeneraattori.

Mutta kyllä se generointi onnistuu suomen kielelläkin! Angstirunogeneraattorilla voit rakennella oman teinipalstasi. Taidekäsitegeneraattori on niin taiteellinen, että tahtoo mennä vähän hilseen yli… Haikugeneraattorilla voit tehdä haikurunoja. Jos ruotsinkieli ei meinaa sujua, sitäkin voi rakennella generaattorilla! Kirjoita vaikka kokonainen ruåtsin aine. Isäntäläppägeneraattori voi tulla tarpeeseen jos haluat matkustaa Savon maaseudulle.

    Jutussa “Generaattoreita” on yksi kommentti:

    • Pal says:

      Näin yösydännä unenpuutteesta kärsivää ainakin tuo virtuaali-isäntä naurattaa kovin.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.