PDA-linkkejä

Kirjoittaja Sami, 24.11.2002

Janne lähetti palautetta ja kertoi olevansa ulkomaanreissuilla kämmentietokoneen välityksellä netissä. Pinseri sai kehuja pienellekin ruudulle mahtuvasta käyttöliittymästään – kiitos kehuista! Yhteensopivuus ei ole ihan puhdas vahinko ;-)

Hän kyseli myös, tiedänkö linkkilistoja suomalaisista PDA-laitteille suunnatuista sivuista. Täytyy tunnustaa, että ihan heti tällaisia ei tule mieleen, vaikka periaatteessa ne kiinnostavatkin. Pienellä muistelulla ja Googlen avulla kokoelmalle saa kuitenkin ainakin hieman alkua:

Linkkilistoja: Metro, Ponnahduslauta, 4mobile, Mobiilimaailma

Yksittäisiä palveluita: Nelonen, Helsingin Sanomat, MTV3, Tietokone, YLE, BBC, Yahoo, Google, Finnkino, Reittiopas

Jos sinulla muistuu mieleen jokin merkittävä tästä puuttuva palvelu, kerro siitä kommentissa…

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.