PDA-linkkejä

Janne lähetti palautetta ja kertoi olevansa ulkomaanreissuilla kämmentietokoneen välityksellä netissä. Pinseri sai kehuja pienellekin ruudulle mahtuvasta käyttöliittymästään – kiitos kehuista! Yhteensopivuus ei ole ihan puhdas vahinko ;-)

Hän kyseli myös, tiedänkö linkkilistoja suomalaisista PDA-laitteille suunnatuista sivuista. Täytyy tunnustaa, että ihan heti tällaisia ei tule mieleen, vaikka periaatteessa ne kiinnostavatkin. Pienellä muistelulla ja Googlen avulla kokoelmalle saa kuitenkin ainakin hieman alkua:

Linkkilistoja: Metro, Ponnahduslauta, 4mobile, Mobiilimaailma

Yksittäisiä palveluita: Nelonen, Helsingin Sanomat, MTV3, Tietokone, YLE, BBC, Yahoo, Google, Finnkino, Reittiopas

Jos sinulla muistuu mieleen jokin merkittävä tästä puuttuva palvelu, kerro siitä kommentissa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *