Ensilumesta ja bloggauksesta

Ensilumi. Klikkaa Lumi tuli, tll kertaa oikeasti. Pari viikkoa aiemmin raportoin innoissani muutamasta hiutaleesta mutta tll kertaa ymprist toi mieleen jo joulunajan. Lumisade vei tosin mennessn pakkaset ja vaikuttaakin silt, ett kaunis valkoinen peite muutttuu jo huomenna sohjoksi.

Linkki- tai nettirintamalta ei ole juurikaan uutta raportoitavaa, sill pivt ovat menneet palaverien ja paikasta toiseen liikkumisen merkeiss, illat taas ihmetelless. Maailmalla sattuu ja tapahtuu – terroristit ja sarjamurhaajat kiiluvat otsikoissa, Microsoftin knnykt marssivat esiin ja bloggaajat keskustelevat taas bloggauksen syvimmst olemuksesta, jaksamisesta ja jaksamattomuudesta. Seuraa trke ohje sek bloggaajille ett lukijoille: tmn on tarkoitus olla kivaa. Altistakaa itsenne blogeille vain sen verran, ett homma pysyy hauskana.

Seuraavaksi tytyy yritt kirjoittaa jo jostain muusta kuin sst :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *