Ensilumesta ja bloggauksesta

Ensilumi. Klikkaa Lumi tuli, tällä kertaa oikeasti. Pari viikkoa aiemmin raportoin innoissani muutamasta hiutaleesta mutta tällä kertaa ympäristö toi mieleen jo joulunajan. Lumisade vei tosin mennessään pakkaset ja vaikuttaakin siltä, että kaunis valkoinen peite muutttuu jo huomenna sohjoksi.

Linkki- tai nettirintamalta ei ole juurikaan uutta raportoitavaa, sillä päivät ovat menneet palaverien ja paikasta toiseen liikkumisen merkeissä, illat taas ihmetellessä. Maailmalla sattuu ja tapahtuu – terroristit ja sarjamurhaajat kiiluvat otsikoissa, Microsoftin kännykät marssivat esiin ja bloggaajat keskustelevat taas bloggauksen syvimmästä olemuksesta, jaksamisesta ja jaksamattomuudesta. Seuraa tärkeä ohje sekä bloggaajille että lukijoille: tämän on tarkoitus olla kivaa. Altistakaa itsenne blogeille vain sen verran, että homma pysyy hauskana.

Seuraavaksi täytyy yrittää kirjoittaa jo jostain muusta kuin säästä :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *