Kotikemia

Kappas, Pinserist on tullut Internetin trkein kotikemia-saitti, ainakin Googlen mukaan. :-)

Pinseri palvelee. Kaikille niille, jotka saapuivat tnne kuuluisaa foorumia etsimn: Kotikemia-foorumia psee lukemaan ainakin tst, tst, tst ja tst. Aiheeseen liittyvi linkkej mys Simisonilla.

2 thoughts on “Kotikemia

 1. Elikk tuonne minun uusille kotisivuilleni tulee minun kokemuksistani ja V-kyrst hyvt tarinat ja myskin Kotikemian FOORUMI aukeaa (ilman paukkuja, sori) ja vierskirjankin pistn sinne. Pitisi aueta kahessa viikossa.

 2. Petrin motiivi on hyvinkin selvill………….eli tm media&viihde-konglomeraatin tuputtama “hpen-olla-valkoinen” -syndrooma.

  Mielestni viihde ja mainonta, jotka ovat totuttaneet meidtkin nkemn kuvaruudussa monivrisi ihmisryhmi mit normaaleimmissa toimissaan. Viel noin 10 vuotta sitten tll ei ollut sellaista reaalitodellisuudessa.

  Totumme ja opimme odottamaan tietynlaista kytst tietyn tyyppisilt ihmisilt, ja tm oppiminen on osa sosiaalistumistamme, mys osa itsesuojeluvaistoa.

  Arkielmss kohdatut tyypit olivat tm havainnoinnin ja kokemuksen lhde tuhansia vuosia, mutta TV on muuttanut tilanteen.

  Nyky-kakara sosiaalistuu niihin tyyppeihin, joita keinotodellisuus tarjoaa, tmn on todennut tutkimuskin.

  Kun keinotodellisuudessa hyvntahtoinen, viisas ja ystvllinen tyyppi onkin niiden tuntomerkkien mukainen, joita reaalimaailmassa lytisi huumediilereilt, raiskaajilta ja rikollisilta, TV-orientoinut ‘tynnyriss kasvanut’ joutuu vaikeuksiin, kun hn astuu kotinsa ovesta ulos. Hnelt puuttuvat terveet “ennakkoluulot”.

  Petri Gerdtin tauti oli astetta vakavampaa: Hnest tuli mustan rodun soturi, jonka piti pommittaa valkoisia, kuten rp-biiseiss neuvotaan. Onni onnettomuudessa oli, ett ensimminen isku ji viimeiseksi.

  P.G:n ihailema rp-“musiikki” ihannoi avoimesti mys rodullista vkivaltaa valkoisia kohtaan ( http://pappa.20m.com/ice_t.htm ) mustien taholta. Jotkut mustat kusipt soveltavat jo nyt nit oppeja kytnnss ( http://www.anycities.com/wichita.html ).

  Suomessakin kerrotaan olleen tapauksia, mutta Supo olisi estnyt niiden uutisoimisen??

Comments are closed.