Kaipaamme Suodatinta

Visakin tst jo mainitsi, ja monet muut ennen hnt: Miksi Suodatin on hiljaa? Miss Ilya & kumppanit luuraavat? Pitk tss perustaa kansanliike ja alkaa kert addressia? :-) Kaikki, jotka kaipaavat Suodatinta, allekirjoittakaa jttmll kommentti thn juttuun.

16 thoughts on “Kaipaamme Suodatinta

 1. Syy voi olla mys se, ett Suodattimen kyttm verkkolokitussofta ei toimi kunnolla. Kytn itse samaa softaa ja se toimii minulle sen verran kehnosti, ett innostus lokitukseen on lopahtanut. Sill pystyy kyll tekemn uusia postituksia, jos vaan jaksaa yritt lhett uudelleen ja uudelleen, mutta sellainen vie motivaation kirjoittaa yliptns.

  Kyseess on ongelma, jonka ko. softan kehittjt tietvt, mutta ilmeisesti asialle ei suoraan voida tehd mitn. Yksi softan kehittjist lukee sattumalta minun lokiani, ja kyselikin minulta meilitse voiko hn tehd asialle mitn. (Ei, ilmeisesti.)

 2. Hep!

  Syyn hiljenemiseen tuskin on softan toimimattomuus. Ilyahan puhuu muuttaneensa uuteen ympristn ja uuteen maailmaan, joka vienee ajan ja voiman tehokkaasti. Osasyyn saattaa olla mys blogien yht’kkinen rjhdysminen lisntyminen. Sanottava on jo sanottu jossain muualla.

 3. Joo, suodatin voisi palailla. Joka piv se tulee silti ladattua, sill se sattuu olemaan bookmarkseissa tallennettuna jokapivisten sivujen ryhmtabiksi ja olen liian laiska poistamaan sit.. Kohta kai joutuu senkin tekemn.

 4. Vaadin suodatinta takaisin. Jos se on softasta kiinni, niin Bloggeria vain kyttmn. Pitisik kert kolehti, jotta pojat saisivat pro-version kyttn?

 5. Njoo, se toimimattomuus oli vaan villi spekulaatio, joka tuli mieleen, kun itse on kiroillut asian kanssa, eik se todennkisesti pid paikkansa. ;-)

  Mutta sinns koomista, ett Nyt-liitekin mainostaa paperiversion linkkisivulla (joka ei tosin ole kai kovin suosittu) Suodatinta kehuen sen laatua ja tasoa (mik tietysti sinns pitisi paikkansa, jos sinne joku vaan kirjoittaisi jotain :-)

 6. Suodantinta kaipaa Kytskukkakin! Itse asiassa, olen meilannut Ilyalle aiheesta suoraankin, ja lhettnyt Unessa.netin Villen kautta viestej, Ilya ja Ville kun ovat nykyn samassa koulutusohjelmassa. Peer pressure kunniaan! Summa summarum, syy on tosiaan kuulemma se, ettei Ilyalla ole kmpp eik nettiyhteytt. ei siis softaongelmai tai muitakaan. Vaan heikamoon, jotkut varmasti pivittvt ajoittain ties mist yleisilt nakkikioskeilta, mutta motivaatiotahan moinen tietysti ajan kanssa laskee. Ehk syy on mys yksinkertaisesti siin, ett Ilya on hankkinut elmn. Kaikesta huolimatta olisi kiva, jos kvisi pivittmss pikaisesti ja kertoisi suurelle yleislle miss mennn, aikooko kuopata koko projektin? Toivottavasti EI!

 7. Eikhn jokainen vsy jossainvaiheessa blokaamiseen

 8. Kyll se suodatin sielt varmasti aikanaan palailee :) Jos Ily sit lopettamassa olisi niin ei se vaatisi kuukausien taukoa vaan yhden pienen visiitin lhimpn nettikioskiin/ptteeseen jne ja pieni viesti saitille. Se siit :-)

  Odotamme krsivllisen.

 9. Ohhoh, vai ett addressia oikein ruvetaan kermn Suodattimen jatkamiseksi. ;) Tss alkaa melkein punastumaan!

  Pyydn anteeksi hiljaisuuttani, tiedn miten epkohteliasta se on ja minulla on huono omatunto siit. Tuntui vain niin hassulta raportoida ett “ei mitn uutta, ei edelleen kmpp eik nettiyhteytt”. Mielessni kuvittelin kaikkien ryntvn heti Suodattimeen pivityksen ilmaantuessa Pinserin blogilistaan ja sitten pettyvn hirvesti kun en ollut kirjoittanutkaan mitn jrkev… (Hah, kaksi vuotta bloggaamista takanapin ja nyt lytyi itsekritiikki.)

  Mutta joo, kirjoittamista olisi tarkoitus jatkaa heti kun saan taas netin ja koneen kyttni. Muutan uuteen asuntooni viikon pst sunnuntaina, joten toivottavasti odotuksenne (tai minun; nyt on alkamassa kahdestoista viikko asunnottomana) loppuu pian sen jlkeen.

  Ja noista muista Suodattimen slleist… Heill on aina olleetkin elmt. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *