Kaipaamme Suodatinta

Visakin tästä jo mainitsi, ja monet muut ennen häntä: Miksi Suodatin on hiljaa? Missä Ilya & kumppanit luuraavat? Pitääkö tässä perustaa kansanliike ja alkaa kerätä addressia? :-) Kaikki, jotka kaipaavat Suodatinta, allekirjoittakaa jättämällä kommentti tähän juttuun.

16 thoughts on “Kaipaamme Suodatinta

 1. Syy voi olla myös se, että Suodattimen käyttämä verkkolokitussofta ei toimi kunnolla. Käytän itse samaa softaa ja se toimii minulle sen verran kehnosti, että innostus lokitukseen on lopahtanut. Sillä pystyy kyllä tekemään uusia postituksia, jos vaan jaksaa yrittää lähettää uudelleen ja uudelleen, mutta sellainen vie motivaation kirjoittaa ylipäätänsä.

  Kyseessä on ongelma, jonka ko. softan kehittäjät tietävät, mutta ilmeisesti asialle ei suoraan voida tehdä mitään. Yksi softan kehittäjistä lukee sattumalta minun lokiani, ja kyselikin minulta meilitse voiko hän tehdä asialle mitään. (Ei, ilmeisesti.)

 2. Hep!

  Syynä hiljenemiseen tuskin on softan toimimattomuus. Ilyahan puhuu muuttaneensa uuteen ympäristöön ja uuteen maailmaan, joka vienee ajan ja voiman tehokkaasti. Osasyynä saattaa olla myös blogien yht’äkkinen räjähdysmäinen lisääntyminen. Sanottava on jo sanottu jossain muualla.

 3. Joo, suodatin voisi palailla. Joka päivä se tulee silti ladattua, sillä se sattuu olemaan bookmarkseissa tallennettuna jokapäiväisten sivujen ryhmätabiksi ja olen liian laiska poistamaan sitä.. Kohta kai joutuu senkin tekemään.

 4. Vaadin suodatinta takaisin. Jos se on softasta kiinni, niin Bloggeria vain käyttämään. Pitäisikö kerätä kolehti, jotta pojat saisivat pro-version käyttöön?

 5. Njoo, se toimimattomuus oli vaan villi spekulaatio, joka tuli mieleen, kun itse on kiroillut asian kanssa, eikä se todennäköisesti pidä paikkansa. ;-)

  Mutta sinänsä koomista, että Nyt-liitekin mainostaa paperiversion linkkisivulla (joka ei tosin ole kai kovin suosittu) Suodatinta kehuen sen laatua ja tasoa (mikä tietysti sinänsä pitäisi paikkansa, jos sinne joku vaan kirjoittaisi jotain :-)

 6. Suodantinta kaipaa Käytöskukkakin! Itse asiassa, olen meilannut Ilyalle aiheesta suoraankin, ja lähettänyt Unessa.netin Villen kautta viestejä, Ilya ja Ville kun ovat nykyään samassa koulutusohjelmassa. Peer pressure kunniaan! Summa summarum, syy on tosiaan kuulemma se, ettei Ilyalla ole kämppää eikä nettiyhteyttä. ei siis softaongelmai tai muitakaan. Vaan heikamoon, jotkut varmasti päivittävät ajoittain ties mistä yleisiltä nakkikioskeilta, mutta motivaatiotahan moinen tietysti ajan kanssa laskee. Ehkä syy on myös yksinkertaisesti siinä, että Ilya on hankkinut elämän. Kaikesta huolimatta olisi kiva, jos kävisi päivittämässä pikaisesti ja kertoisi suurelle yleisölle missä mennään, aikooko kuopata koko projektin? Toivottavasti EI!

 7. Eiköhän jokainen väsy jossainvaiheessa blokaamiseen

 8. Kyllä se suodatin sieltä varmasti aikanaan palailee :) Jos Ilyä sitä lopettamassa olisi niin ei se vaatisi kuukausien taukoa vaan yhden pienen visiitin lähimpään nettikioskiin/päätteeseen jne ja pieni viesti saitille. Se siitä :-)

  Odotamme kärsivällisenä.

 9. Ohhoh, vai että addressia oikein ruvetaan keräämään Suodattimen jatkamiseksi. ;) Tässä alkaa melkein punastumaan!

  Pyydän anteeksi hiljaisuuttani, tiedän miten epäkohteliasta se on ja minulla on huono omatunto siitä. Tuntui vain niin hassulta raportoida että “ei mitään uutta, ei edelleen kämppää eikä nettiyhteyttä”. Mielessäni kuvittelin kaikkien ryntäävän heti Suodattimeen päivityksen ilmaantuessa Pinserin blogilistaan ja sitten pettyvän hirveästi kun en ollut kirjoittanutkaan mitään järkevää… (Hah, kaksi vuotta bloggaamista takanapäin ja nyt löytyi itsekritiikki.)

  Mutta joo, kirjoittamista olisi tarkoitus jatkaa heti kun saan taas netin ja koneen käyttööni. Muutan uuteen asuntooni viikon päästä sunnuntaina, joten toivottavasti odotuksenne (tai minun; nyt on alkamassa kahdestoista viikko asunnottomana) loppuu pian sen jälkeen.

  Ja noista muista Suodattimen sälleistä… Heillä on aina olleetkin elämät. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *