D’oh!

samik puutarhassa, suurenna klikkaamalla Lopetin digikameran mukana kantamisen parisen kuukautta sitten, kameran protestoidessa repun pohjalla pyrimist. Tnn harmitti turkasesti sill vastaan tuli yksi vuoden parhaita kuvaustilaisuuksia.

Kymmenen asteen pakkanen oli huurtanut metst valkoisiksi, alta nkyi hieman syksyn punaista ja keltaista. Siell tll leijuvat sumulautat saivat kirkkaan auringonvalon siivilitymn kauniisti metsn lpi. Mitk ovat sinun parhaita ottamatta jneit valokuviasi?

Lohdutuskuvituksena tss jutussa on eilen illalla otettu puutarhakuva. Lehdet alkavat peitt puutarhaa maton lailla ja maa on jinen. Tunnelmallista.

7 thoughts on “D’oh!

 1. M en myskn kanna digikameraa mukanani ainakaan hlktessni ympyr tlnlahdella. Hyv kuva ji tstkin huolimatta ottamatta, kun joku sauvakvelijtti lhti lenkkipolulta kohti rautatieasemaa. Sen verran ehdin pyshty, ett nin otollisen “Helsinki – Suuri Metropoli” -kuvakilpailun voittajakuvan: Maisema kuin mist tahansa muualta maaseudulta sauvakvelijineen ja taustalla rautatieaseman torni.

 2. Eiks ottamatta jnet valokuvat ole vhn kuin kalajutut? “Ainakin puolmetrinen, mutta ps perhan pakoon.” “Maisema oli kauniimpi kuin osaan edes kuvitella, kamerasta vain oli filmi loppu.” :)

 3. Mielestni suomalaisen bloggariyhteisn on jo syyt oppia turhautuneen murahduksen (engl. annoyed grunt) oikea kirjoitusasu. Tmn postauksen otsakkeen tulisi siis olla muotoa D’oh! Kattavasti asiasta osoitteessa http://www.snpp.com/guides/dohs.html.

 4. iskek eduskuntataloon taysistunon aikana jotka on kiinnostuneet pommijutuista.
  mua ei surettais yht vaikka kokopaska lentis taivantuuliin(ehk tekij viel lytyy)-siis terroristi.iskekt sinne!!!!
  niin mulkkuja siell arkadian mell on

 5. Niin totta, niin totta. Pahuksen G1 on vain niin kovin isokokoinen ett se tuppaa litistymn repussa. Siihen ruuvattu Lensmate takaa sen, ett sopivaa kameralaukkuakaan ei lydy mistn.

  LOMO 0mistaisi, mutta kun se ei ole digi >;-) Nimim. unohtaa kuvatut filmit vuodeksi hyllyyn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *