Ig Nobelit

Taas on jaettu Ig Nobel -palkinnot. Kyseesshn ovat palkinnot keksinnille ja saavutuksille, jotka saavat sinut ensin nauramaan ja sitten ajattelemaan. Katso tmn vuoden voittajia.

Oma suosikkini palkituista on Bow-Lingual: laite jonka avulla koirat voivat kommunikoida ihmisten kanssa. Se analysoi koiran haukuntaa ja kertoo sitten nytlln koiran fiilikset. Bow-Lingual voitti tmn vuoden rauhanpalkinnon.

Elimiin liittyy mys hygieniapalkinnon voittanut Aykan, koiran- ja kissanpesukone.

Kirjallisuuspalkinnon voitti Vicki L. Silverin ja David S. Kreinerin tutkimus “The Effects of Pre-Existing Inappropriate Highlighting on Reading Comprehension” – alleviivausten vaikutus luetun ymmrtmiseen. Tsthn on puhuttu ennenkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *