Nyt kolahti

Tnn lysin urheilulajini! Mahtavaa! Kiitos kuuluu nuorelle naiselle, joka viime viikolla kolahti kesken taijin seisomisharjoitusten pyrtyneen leuka edell lattiaan. Seuraus: viisi tikki ja aivotrhdys. (Kohtalon leikki: hn oli kuulemma vaihtanut kung-fun lempen taijihin vlttkseen loukkaantumisia.)

Taiji-opettajamme ymmrsi kolahdusturmasta entist selvemmin, miten rankkaa meille keltanokille on ylipns seisoa oikein, saati kvell tietoisesti. Kylm hiki on joka toisen otsalla, vaikka emme varsinaisesti tee mitn, yritmme vain vltt olemasta johonkin pin kippuralla.

Kotiharjoituksia varten saimmekin eilen monisteen, josta ylltten lysin elmni liikuntalajin ohjeet. Semisupiini taiji: maataan polvet koukussa sellln. Annetaan itselle aikaa rauhoittua ja olla hiljaa paikallaan. Trkein ohje: l kiirehdi. Aaah, tt liikuntaa aion harrastaa paljon, paljon!

(Taustaa niille, joita kiinnostaa: kuulun niihin ihmisiin, jotka koulun liikuntatuntien aikana menettivt kiinnostuksensa kaikkiin kuviteltavissa oleviin liikuntalajeihin. Olen toki etsinyt – ratsastanut tarpeeksi tietkseni, etten tule ikin rentoutumaan hetkeksikn hevosen selss, hiihtnyt sen verran ett ptin vastedes KVELL isot, puustoiset met alas (kyll, kaikki nauravat ja vajaanhan ne sukset parin kerran jlkeen jivtkin), kynyt uimassa (kun jrvivesi on 22-asteista, mik ei aivan riit ymprivuotiseksi harrastukseksi), kokeillut kolmen oppitunnin ajan modernia tanssia (hyp, hyp, plh). Kesn ajan haukutin koiria ja huvitin ihmisi potkimalla kickbikea kotikulmilla Kerran pyllhdin alamess ojaan – osasyyns tapaturmassa oli herkemtt vahtivilla silmill, jotka seurasivat kiemurtavaa etenemistni lheisen huoltamon pihalta niin kiintesti kuin kyseess olisi ollut suomalaisten suoritus talviolympialaisissa. Havuja, perkele!)

2 thoughts on “Nyt kolahti

  1. Itse kuulun nihin “kung fusta tai chihin”-hyppreihin. Paitsi etten ole viel saanut menty ilmoittautumaan tai chi-kurssille… :)

    Onnea harrastukseen, oman kokemukseni mukaan nimittin tai chi on perin rentouttavaa ja mukavaa kuin eurytmia ikn!

  2. Meiktytt puolestaan aloitti vatsatanssin tn syksyn (Samik nauroi tlle makeasti ja sanoi ett harrastus on perverssi, hmh :) Voin suositella. Jopa kaltaiseni puujalka, jolla on molemmat sret samassa housunpuntissa, on oppinut keinuttamaan lantiota edes suunnilleen musiikin tahtiin. Parasta on ehk se, ett tunnilla on vain kaltaisiani kmpelit naisia :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *