Halpojen lamppujen huumaa

Viikonloppu hurahti ohi ennenkuin se oli ehtinyt kunnolla alkaakaan. Sen aikana ehti sentn vhn lyhent univelkaa. Tuntuu silt kuin pitkn jatkunut syysflunssa ei olisi vielkn pstnyt otteestaan. Olo tuntuu jatkuvasti puolikuntoiselta ja lamettuneelta.

Aiemmin hehkuttamani hmrtunnistimella varustettu ulkovalo oli sanonut sopimuksensa irti. Hmrn hetken aikoihin se ei osannut ptt, onko tarpeeksi pime ja vilkutteli itsen plle ja pois. Pari viikkoa tt riitti nemm tappamaan lampun. Toisen oven pll oleva vastaava lamppu ei taas osaa en sammuttaa itsen. No, kun ostaa halvalla, sit saa mist maksaa. Vaihdoin pimentyneen lampun tilalle Ikean tarjoussstlampun. Saapa nhd kauanko se jaksaa…

2 thoughts on “Halpojen lamppujen huumaa

  1. Joo, halvalla ei saa koskaan hyv. Pihavaloissa suosin itse normaaleja shklamppuja. Liiketunnistimella varustettu pihavalo syttyy ja sammuu sek oman ett naapurin kissan liikkeiden mukaan. Hmrkytkimell on mys epselvyytt koska on tarpeeksi hmr. Ei loogista toimintaa.
    P.S. Oikeat vanhanajan myrskylyhdyt luovat kauniin valaistuksen puutarhaan ja ovat varmatoimisia.

  2. Meill on oven ylpuolen valon liiketunnistin toiminut mukavasti, ei kaksi kissaamme sit ainakaan liian usein saa vilkkumaan.

    Kytss on mys hmrkytkin pihavaloille, ja siin kiinni ajastin, etteivt koko yt pala. Eivt ptki plle ja pois, vaan puskuria on tarpeeksi. Useissa on muuten hieman stvaraa, kannattaa kokeilla jos lytyisi mieleinen hmryystaso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *