Pivn pamaus

Blogilista on 122 blogillaan paisunut jo niin isoksi ett on aika ottaa kyttn informaatiohky vastustavia ratkaisuja. Julkistamme siis Pinserin personoidun blogilistan, nimeltn “Pivn pamaus”.

Pivn pamaus lytyy osoitteesta https://www.pinseri.com/bloglist/p.cgi. Kyseess on ensimminen versio, joten se on ulkoasultaan ja ominaisuuksiltaan erittin riisuttu. Lista muuttuu kuitenkin ajan myt monipuolisemmaksi tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kun saavut Pivn pamaukseen ensimmist kertaa, keksi itsellesi kyttjtunnus. Tunnuksessa voi olla vain kirjaimia (ei kksi) ja numeroita – muut siivotaan vlist pois. Ohjelma ei tarkista viel, onko tunnus kytss jollain muulla, joten kannattaa keksi persoonallinen tunnus.

Tmn jlkeen saat nkyville personoidun listan. Ensikertalaiselle listalla nkyvt kaikki blogit, aivan kuten perinteisesskin blogilistassa. Klikkaa “Muokkaa”-painiketta ja voit poistaa rastin kaikista niist blogeista, joita et halua listallesi. Tallenna-napilla pset tutkimaan uutta, suppeampaa blogilistaa.

Haluat varmastikin palata Pivn pamaukseen myhemminkin. Siihen kannattaakin tehd kirjanmerkki tai voit tehd linkin omille sivuillesi. Huomaa, ett henkilkohtaisen blogilistasi osoite on https://www.pinseri.com/bloglist/p.cgi?u=tunnus – oma tunnuksesi takaa sen, ett saat juuri sinulle tarkoitetun listan. Pset Pivn pamaukseen toki mys tulemalla sisn kyttjtunnuksen syttmisen kautta.

Jos haluat sisllytt Pivn pamauksen omaan blogiisi vaikkapa PHP:t kytten, kyt riisuttua versiota osoitteessa https://www.pinseri.com/bloglist/p-raw.cgi?u=tunnus. Huomaa tunnus – tyt siihen aiemmin personoimasi tunnus.

Pivn pamauksessa kytetn hyvksi selaimen linkkienvrityst uudella tavalla. Kun olet kynyt blogissa, linkin vri muuttuu sinisest violetiksi, aivan kuten muillakin sivuilla. Kun blogissa on uutta sislt, linkin vri muuttuu jlleen siniseksi. Tm helpottaa hieman blogien selailua. Teknologiavinkist kiitokset Sumpille :-)

Kyseess on ensimminen versio, joten Pivn pamauksessa saattaa olla bugeja ja puutteita. Otan mielellni vastaan palautetta ja kommentteja!

7 thoughts on “Pivn pamaus

 1. Kiitos tosiaan.

  The attempt to load “Accessing

  No, psin ksnnell yrittmll kuitenkin sisn. Mulla on uudessa tyss hmmentvn hidas kone, tytyy tutustua paremmalla onnella kotona uudestaan..

 2. Vihdoinkin.. Hienoa. lkk sitten kukaan menk ottamaan gwennoir-tunnusta, se on minun.

 3. Muiden listoja on kyll aika helppo menn sotkemaan..

 4. lk lapset sotkeko toistenne listoja ettei tartte laittaa salasanoja…

  M luotan bloggaajien kollektiiviseen hyvyyteen :-)

 5. Pingback: /dev/nikc/blog: Suru valtasi Blogilistan kotikadun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *